Setari Cookie-uri

Dacă două suflete sunt menite să fie împreună, nimeni și nimic nu le va opri 

Dacă două suflete sunt menite să fie împreună, ele vor găsi drumul înapoi și, într-un final, se vor uni din nou. Nimeni și nimic nu le va opri din a fi împreună. 

Nu avem cum să luptăm împotriva destinului, el știe cel mai bine care ne este drumul și cum va fi viața noastră. Nu avem cum să înțelegem ce urmează să se întâmple când inima noastră este un amalgam de emoții și de sentimente intense.

Știu că doare, știu că este incredibil de greu, știu că nu știi ce să mai faci pentru a nu mai simți toată această suferință din inima ta... însă ai încredere că va fi mai bine. Timpul te ajută să vindeci tot ce este de vindecat. Inima ta se va reface. Și nu uita acest lucru... dacă două suflete sunt menite să fie împreună, ele vor fi. Nimeni (și nimic) nu va sta în calea lor. Nimeni (și nimic) nu le va putea opri. Așa că poți spera că, dacă el este sufletul tău pereche, dacă el îți este destinat, atunci drumurile voastre se vor întâlni la un moment dat și totul va avea sens. Veți fi din nou împreună - mai înțelepți, mai puternici, mai fericiți și mai dornici de iubire.

Citește și:

Între timp, draga mea, încearcă să te bucuri de această călătorie. Este un capitol interesant al vieții tale, o perioadă în care ai timp doar pentru tine - acum poți afla cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la prezent și de la viitor, ce te face fericită și care este scopul tău în viață. Acum îți poți da seama care sunt pasiunile și hobby-urile tale, ce schimbări poți face pentru a aduce liniștea în viața ta, la ce trebuie să renunți și pentru ce trebuie să lupți.

Acest capitol este un capitol de creștere, de evoluție, de muncă la tine însăți astfel încât să devii cea mai bună versiune a ta. Așadar, oferă-ti timpul de care ai nevoie și fă ce trebuie pentru tine. Și nu uita... dacă el este pentru tine, atunci îl vei reîntâlni când nici nu te vei aștepta. Universul te va aduce aproape de el și nimeni și nimic nu vă va mai despărți.

Citește și:

Ce poți face în următoarea perioadă pentru binele tău?

- petrece mai mult timp cu tine;
- încearcă activități noi și descoperă ce îți place;
- citește cărți de dezvoltare personală;
- creează amintiri noi;
- mergi în vacanțe;
- petrece timp cu oamenii dragi ție;
- ieși mai des în oraș pentru a cunoaște oameni noi;
- dezvoltă una sau mai multe pasiuni/ hobby-uri și ține-te de ea/ele;
- fă sport cât mai des cu putință;
- învață să meditezi;
- bucură-te de clipele mărunte în care îți simți inima fericită.

foto main pexels

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.