Setari Cookie-uri

Îl iubesc, dar mă ignoră. Ce să fac?

Să fii îndrăgostită e minunat, dar uneori poate fi și frustrant și dureros, mai ales atunci când ești ignorat de către persoana iubită.

Este un sentiment greu de suportat să iubești pe cineva cu toată inima, dar să te simți lipsit de importanță sau nevăzut în ochii lui.

Primul pas este să încerci să înțelegi motivele pentru care persoana iubită te ignoră. Există o varietate de motive posibile pentru acest comportament, care pot varia de la probleme personale sau stres până la dificultăți în comunicarea emoțională sau la lipsa de interes. Înainte de a reacționa sau de a lua măsuri drastice, încearcă să ai o discuție deschisă și sinceră cu partenerul pentru a clarifica situația și pentru a-i înțelege punctul său de vedere.

Fă in efort și încearcă să-ți exprimi sentimentele în mod clar și respectuos. Evită să folosești acuzații sau să te implici în reproșuri, ci încearcă să fii deschisă și vulnerabilă în privința modului în care te simți. Spune-i cum te afectează faptul că te ignoră și ce anume ai dori să se schimbe în relația voastră.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.