Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, declarații șocante în ciuda războiului: Îl iubesc pe Putin

În ciuda războiului, Bianca Drăgușanu a dat câteva declarații șocante, din cauza cărora era ferm convinsă că va fi judecată, prin intermediul cărora a transmis că Vladimir Putin este la inima ei.

Bianca Drăgușanu șochează din nou. Vedeta a făcut câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate în care a vorbit despre mentalitatea pe care o au oamenii de pe alte meleaguri, iar la un moment a ajuns să discute și despre președintele Rusiei. Mare iubitoare de călătorii, vedeta a spus că adoră să viziteze anumite obiective turistice, doar că sunt locuri în care nu are ce face și ajunge să se plictisească.

Unul dintre locurile în care ar vrea să meargă, dar în care nu a avut ocazia până în momentul de față este Egiptul, doar că este dezamăgită de felul în care gândesc oamenii și de felul în care se comportă. Sora i s-a întors de curând de acolo și nu și-a făcut deloc o părere bună, cel mai tare deranjând-o felul în care bărbații privesc femeile pe care le consideră niște obiecte. Fosta asistentă TV a zis clar și răspicat că nu ar merge niciodată în țări cu o astfel de gândire

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.