Setari Cookie-uri

Pentru omul nepotrivit, orice ai face nu e suficient

Există momente în viață când ne întâlnim cu oameni care par să ne întunece lumina interioară. Ne dăm toată strădania pentru a le aduce fericire, pentru a le câștiga afecțiunea, dar totul pare zadarnic.

La început, poate că totul pare perfect. Îți întâlnești persoana ideală și, pentru o clipă, ai impresia că lumea întreagă s-a aliniat pentru a face loc unei fericiri nemărginite. Îți dăruiești timpul, energia, visurile și speranțele, încercând să construiești o relație solidă. Dar încet-încet, începi să simți că ceva nu merge. Eforturile tale sunt întâmpinate cu indiferență sau, și mai rău, cu critică.

Îmi amintesc de o relație din trecutul meu care m-a marcat profund. Era o relație în care mi-am pus toată inima, crezând că dragostea mea va fi suficientă pentru a umple golurile și a vindeca rănile. Eram dispusă să sacrific orice pentru binele acelei relații, dar cu fiecare pas înainte pe care îl făceam, părea că mă afundam și mai adânc într-un abis al nesiguranței și neaprecierii.

Citește și:

Începusem să mă schimb pentru a mă potrivi așteptărilor lui. Îmi schimbam gusturile, opiniile și chiar felul de a fi, în speranța că, poate, astfel voi fi acceptată și iubită. Dar oricât de mult încercam, răspunsul era mereu același: „Nu e suficient.” Aceste cuvinte simple, dar pline de o greutate imensă, au început să-mi erodeze stima de sine și să-mi otrăvească fiecare gând.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro


Kudika
23 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.