Setari Cookie-uri

Reinventeaza-te!

Primavara este fara indoiala anotimpul schimbarilor. Ne schimbam hainele, incercam o coafura noua, parca nici fardurile cele vechi nu mai sunt potrivite cu luminozitatea atmosferei

Primavara este fara indoiala anotimpul schimbarilor. Ne schimbam hainele, incercam o coafura noua, parca nici fardurile cele vechi nu mai sunt potrivite cu luminozitatea atmosferei, incercam un nou stil de alimentatie si cu siguranta ne dorim sa iesim cat mai mult din casa. Daca nevoia de schimbare este ghidata de cateva recomandari succesul este garantat: vei surprinde prin prospetimea look-ului tau si prin senzualitatea debordanta.

Innoieste-ti garderoba

Acesta este primul pas pe care il facem instinctiv. Dar ce anume trebuie sa ne alegem, ce ar trebui sa cautam cand mergem prin magazine? In niciun caz tinute rigide sau haine foarte stramte. In acest sezon se poarta amplitudinea lejera a hainelor, transparenta discreta si seducatoare, materiale fluide, vaporoase, care plutesc diafan pe langa corpul nostru si ne invaluie intr-o aura de seductie mentinand misterul dincolo de contururile sublim evidentiate.

Citește și:

Inspirati-va din natura si alegeti imprimeurile florale care sunt nu numai feminine dar si de efect. Nu va feriti de culoare, acum nu mai trebuie sa ne facem probleme ca anumite piese ale tinutei trebuie sa fie in aceeasi culoare cu altele. Aveti liber la combinatii creative insa un anumit echilibru trebuie mentinut intotdeauna pentru a nu cadea in extrema cealalta. Nu evitati pantalonii scurti sau jachetele stil safari care sunt senzationale.

Mai scump nu inseamna mai bun

Cand alegeti hainele sau accesoriile nu trebuie sa cadeti in capcana: platesc mai mult dar stiu ca sunt de calitate. Din pacate nu se intampla intotdeauna asa. Gusturile nu se masoara in banii cheltuiti pe o haina ci in capacitatea de a combina diferitele piese astfel incat la final sa obtineti o tinuta moderna si de bun gust pe care sa o purtati cu stil. Chiar si in marile reviste de moda sunt prezentate accesorii la sume fabuloase alaturi de alte accesorii la preturi modeste dar cu adevarat de efect. Nu eticheta hainelor primeaza ci propria eticheta pe care suntem sau nu capabile sa o impunem stilului nostru.

Citește și:

Mai putin inseamna mai mult

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.