Setari Cookie-uri

Dantela, printre favorite mereu

Chiar daca norii nu sunt tocmai vestitorii imbucaratori si vor sa amane zilele in care orasul va fi infrumusetat de femeile in fustite vaporoase si rochite racoroase, noi alegem sa ii ignoram si sa visam la soare si plimbari in aer liber. Prin urmare, astazi te invitam in lumea delicata a dantelei, un material fin si elegant care se muleaza perfect cu orice eveniment important din viata ta, indiferent de temperatura aratata in termometre.

Dantela pare, cel putin la prima vedere, un material cu o textura pretentioasa - atat de asortat, cat si de ingrijit. Doar ca asta nu ar trebui sa te sperie, mai ales ca sunt atat de multe trucuri si sfaturi de care te poti folosi pentru a proteja delicatetea acesteia. Unde mai pui ca arata grozav cu orice ai asorta-o si confera o anumita eleganta purtatoarei, una care cu greu poate fi egalata de orice alt textil.

Poti imbraca dantela in timpul zilei, la starea civila, la un eveniment organizat de firma sau chiar si atunci cand mergi la un restaurant! Ce o face atat de grozava este ca se preteaza atat pentru stilurile casual, cat si pentru cele sport sau boeme, fara sa impuna reguli greu de urmat. Dantela este versatila, comoda si cel mai important superba vizual.

Daca te-ai decis sa porti si tu dantela, sa stii ca poti opta pentru diverse combinatii - cum ar fi:

Citește și:

👉 Rochii din dantela de ocazii
👉 Bluze din dantela elegante
👉 Dantela in tinute casual si de zi
👉 Haine din dantela in alb

Rochii din dantela pentru ocazii speciale

O ocazie speciala cere o tinuta speciala. Simte-te deosebita intr-o rochie din dantela ca de zana, care pur si simplu iti ofera o stare de bine doar cand o privesti. Te invaluie in fericire si te poarta intr-o lume de basm, cu printi si printese. Sau cel putin asa imi place mie sa cred - dantela ma duce cu gandul la basme, la nobilime, la povesti.

Rochiile cu dantela decorativa au o infatisare aparte si pentru ca sunt gandite intr-un design rafinat amplificat de finetea materialului. Cu diverse insertii de voal, de artificii decorative, o rochie din dantela se poate transforma intr-o tinuta feerica, atemporala.

rochii din dantela

Vezi propuneri

Bluze din dantela elegante pentru orice aparitii

Citește și:

Simte-te intotdeauna bine in pielea ta atunci cand porti o bluza din dantela. Asta pentru ca aceasta este fina, racoroasa, stilata si confera o anumita maniera purtatoarei. Daca ii adaugi si un colier statement, atunci cu siguranta ca vei avea un look impunator, dar si discret in egala masura.

O astfel de bluza din dantela - ca este alba sau neagra - poate fi combinata chiar si cu o pereche de blugi, pentru un look lejer. Un top croit cu dantela te tine pregatita pentru orice eveniment neprevazut aparut in programul tau.

bluze din dantela

Vezi propuneri

Dantela in tinute casual de zi

Dantela o poti purta oricand la orice tinute casual. Ca este vorba despre pantalonii scurti din dantela (care sunt o provocare chic), despre rochii, pulovere, fuste sau topuri. Nu multe femei au curajul sa incerce o astfel de tinuta, dar si atunci cand in sfarsit au indraznit, satisfactia este de nedescris.

Citește și:

Farmecul dantelei este ca aceasta poate ornamenta diverse tinute si ca te poti juca destul de usor cu ea pentru a obtine aparitii grozave. Si cand spunem grozave inseamna ca vei primi multe complimente pentru alegerile tale.

haine din dantela

Vezi propuneri

Haine din dantela in alb imaculat

Nu ezita sa porti o tinuta numai din dantela si cu siguranta nu te feri sa imbraci doar alb. Daca vrei cateva sfaturi despre cum sa porti hainele albe toamna, iti spunem aici, ca sa scapi de orice temeri. O sa vezi ca iti pui obstacole inutile.

O fusta alba din dantela si un sacou tip blazer din dantela alba - pot fi combinatii angelice. Gandite sa fie combinate in aceeasi nuanta, acestea confera eleganta de care ai nevoie in orice situatie. Pastreaz-le pentru atunci cand mergi la un eveniment romantic si ai nevoie sa stralucesti - la propriu si la figurat.

haine albe din dantela

Sacou din dantela alba
Fusta scurta din dantela alba

Citește și:

Indiferent de sezon, poti opta pentru dantela. Poate ca ne repetam, dar lucrurile chiar sunt atat de simple. O poti integra in combinatii de haine cu care sa defilezi la petreceri, la dans, la plimbare, in parc, la munca, la scoala. Se poate asocia cu usurinta cu moda retro, dar si cu inocenta in egala masura.

Pe noi tocmai asta ne convinge sa credem ca merita luata in considerare - inspiratia, aspectul tineresc si feminitatea.

Sursa Foto FrontPage: grace_loves_lace/instagram

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.