Setari Cookie-uri

40 de sugestii de cadouri pentru sărbătorile de iarnă

Mos Nicolae bate la usa iar Mos Craciun ne da deja cateva batai de cap delicioase. A ajuns aici deja luna cadourilor in care, desigur, e minunat sa primim, dar mai este necesar sa daruim. Pentru cele "in pana de idei" Kudika a pus la punct o lista de 40 de sugestii de cadouri. In plus, le rugam pe acelea dintre voi care sunt mai inspirate, sa impartaseasca ideile lor pentru a lungi lista.

Aparat de tuns pentru copii Philips

Pentru micutul tau, Philips iti recomanda noua masina de tuns CC5060. Este proiectata pentru copii, dar gandita pentru parinti! De obicei, zgomotul este cel care ii deranjeaza si sperie pe copii in momentul tunderii.

Aparatul de tuns pentru copii Philips este cea mai silentioasa masina de tuns Philips. Are o culoare placuta, distractiva, nu emite vibratii care sa il deranjeze pe cel mic, care o percepe aproape ca pe o jucarie.

Vezi aici masini de tuns Philips pentru copii

Are piepteni rotunjiti, detasabili, din plastic moale care permit urmarirea conturului si protejeaza pielea delicata a copiilor si 15 setari pentru lungime (pana la 42mm). Poti experimenta orice tunsoare, iar micul tau strengar va fi mereu la moda.

Atrage-l pe copilul tau in joaca de-a tunsul, pentru ca CC5060 iti ofera, pe langa o functionare cu si fara fir - cu durata de incarcare de 8 ore si timp de functionare de 45 minute - un set de frizer, care cuprinde: pieptene pentru tuns, foarfeca pentru mici retusuri, perie de curatat, sa pastrezi masina de tuns curata, capa frizer, sa nu umpli de par hainele micutului si asa plin de energie si o husa pentru pastrare.

Citește și:

Tunsul nu trebuie sa fie un moment incordat, iar Philips stie sa il transforme intr-unul placut, practic si educativ.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.