Setari Cookie-uri

Tableta pentru orice zi: Vonino Pluri B7 – review si pareri dupa testare

Am gasit tableta perfecta ca dimensiuni pentru purtat dupa tine oriunde ai nevoie de tehnologie, mai ales cand calatoresti. Putin mai mare decat un smartphone si mai mica decat o tableta obisnuita. Simpla si usor de utilizat pentru mai multe task-uri zilnice.

Tableta Vonino Pluri B7 indeplineste deja cele mai multe nevoi ale persoanelor mereu pe fuga, mereu ocupate sau care calatoresc des. In plus, e disponibila la un pret foarte bun, astfel incat sa poata oricine sa se bucure oriunde si oricand de beneficiile internetului si ale tehnologiei (verifica aici pretul actual).

Noua, cand plecam in concedii sau intr-un scurt city break ori, pur si simplu, in miloacele de transport in comun, ne place sa ne decuplam putin, sa admiram peisaje, oamenii din jur, lucruri noi de descoperit intotdeauna, insa parca am vrea sa avem si un dispozitiv de pe care sa putem citi o carte buna, sa notam idei, sa ascultam muzica, sa avem practic la indemana oricand orice accesam de pe net zilnic. Totodata, sa mai surprindem intr-o clipa permanenta, prin fotografii si video, anumite cadre, momente, trairi.

Am avut ocazia sa testam si sa tinem in maini tableta Vonino Pluri B7 numai buna pentru ce am descris mai sus: practica, usor de purtat in geanta, ca e de oras sau ca bagaj mic de calatorit, simplu si de tinut in mana, una care seamana cu un telefon, dar cu mai multe aplicatii utile, in care sa nu ne prindem urechile. Pentru oricine, dar mai ales pentru noi, femeile.

Citește și:

Caracteristici si specificatii tehnice pentru tableta Vonino Pluri B7

Conceputa special pentru stilul dinamic actual de viata, descris mai sus si pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de utilizare in zilele in care esti ocupat(a), tableta Pluri B7 are multiple posibilitati de conectare de date tip 3G HSDPA 900/2100 si 2G - GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Cu o viteza de pana la 21.4 Mbps pentru download/upload, precum si tehnologie Wi-Fi de tip direct si hotspot, va fi un aliat bun in activitati zilnice.

Ca sa te bucuri de cat mai multe momente imortalizate pe tableta, sa descarci cat mai multe lucruri utile sau dragute pentru tine, ca sa iti indulceasca viata, acest dispozitiv are 1 GB memorie RAM tip LPDDR3 si 16 GB memorie de stocare interna. Pentru memorie extra, dispune de un slot pentru card de memorie (vezi mai jos). De asemenea, dispune de un procesor Quad Core model MT8321, produs de Mediatek, si de 2 camere foto: de 3,2 megapixeli pe verso, respectiv de 2 megapixeli in fata, cu blit integrat. Prezinta un display cu IPS-PRO si diagonala de 7 inch, cu o rezolutie HD de 1280 x 800 pixeli.

Citește și:

tableta Vonino Pluri B7

Vezi mai multe caracteristici si specificatii pentru mini tableta Vonino Pluri B7

Aceasta tableta dispune de un slot de Single SIM, pentru un micro-SIM, si de un cititor de card de memorie microSD (de pana la 128 GB), precum si de deschidere pentru micro-USB. Apropo de acest lucru, in cutia in care este ambalata tableta Pluri B7, vine si cu un cablu micro-USB/USB, atasat la incarcatorul de casa. Bineinteles, este dotata si cu tehnologie Bluetooth, ca mai toate tabletele. Nu are iesire video, insa prezinta porturi audio tip Jack 3.5 mm si prinde unde FM radio. Cat priveste redarea video, are disponibile posibilitati pentru MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM, H.263, H.264 (AVC), MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8.

Tableta Pluri B7 are un sistem de operare Android 7. Nougat si dispune si de GPS. Bateria sa este tip Li-Ion, iar autonomia tabletei in regim de asteptare este de pana la 320 de ore.

Citește și:

Toate aceste informatii sunt obtinute din manualul de instructiuni ale tabletei, dar si de pe site-ul oficial Vonino, acolo unde este comercializata tableta Pluri B7.

Cum ni s-a parut tableta Pluri B7 de la Vonino

As spune ca este mai degraba o minitableta. La o prima vedere, am crezut ca e un telefon, cum tendinta actuala a smartphone-urilor este sa fie, din nou, cat mai mari si mai late. Insa dimensiunile mai reduse o fac practica: ai astfel tot ce ai nevoie pe o tableta, dar la marimea unui telefon mobil mai mare. Masoara 12.35 cm in latime, 9.8 mm in adancime si 20.74 cm in inaltime, fiind si destul de subtire deci. Perfecta pentru calatorii asadar.

E usor si de tinut in mana, poate ca ar fi ajutat sa fie putin mai usoara in acest sens (are 296 grame), iar suprafata semicauciucata, antialunecare, mata, de pe spate, este conceputa tocmai pentru a face aceasta minitableta cat mai practica, ergonomica si facil de utilizat in orice conditii.

Citește și:

tableta mini Vonino Pluri B7

Citeste mai multe detalii despre tableta Vonino Pluri B7! Tableta perfecta pentru calatorii

Durata buna a bateriei in conditii de utilizare concomitenta a aplicatiilor

Cand am scos-o din cutie, tableta Pluri B7 era aproape descarcata, asa ca a trebuit sa o tin putin la incarcat ca sa ma bucur de ea. Dar a meritat asteptarea, inclusiv in sensul ca a tinut destul de mult pana la urmatoarea reincarcare. Am ascultat muzica pe ea, am stat pe facebook, am urmarit oferta magazinelor online si am scris pentru Jurnalul unei shopaholice. Destul de multe activitati, poti spune. Asa ca putem valida faptul ca are o autonomie mare in regim de asteptare pana la urmatoarea incarcare. Cam de 6-7 ore, as spune, utilizata pentru foarte multe activitati deodata.

Ceea ce, din nou spunem, o face perfecta in calatorii. Bineinteles, durata de viata a bateriei si capacitatea sa maxima se reduc in mod obisnuit in timp si in functie de gradul de utilizare. Pentru ca, de exemplu, pe 2G, tine pana la 9 ore, pe 3G pana la 7 ore, cu player muzica pana la 8 ore, iar cu streaming video pana la 4 ore. Evident, combinate toate acestea, in acelasi timp, reduc autonomia pana la urmatoarea incarcare, la mai putine ore.

Citește și:

detalii tableta Vonino Pluri B7

Aici poti vedea mai multe detalii si caracteristici tehnice pentru tableta Vonino Pluri B7

Fotografii clare si aplicatii utile pentru persoane cu un job de birou sau pentru bloggeri

Cat priveste fotografiile realizate, pot spune ca sunt destul de bune pentru o tableta, mai ales ca ofera si posibilitatea de fotografiere cu blit, avand camera specifica pentru asa ceva. Caracteristicile sale de fotografiere sunt: Auto Focus, Fotografiere continua, Fotografiere din mai multe unghiuri, MAV, Fotografiere panoramica, Geotagging, HDR, High Dynamic Range, Mod urmarire miscare, Stabilizare optica a imaginii (EIS). Iar formatele de imagine pe care le permite sunt de tip JPG, BMP, GIF, PNG. Mai mult, ofera filmare HD 720p.

Poti de asemenea sa citesti de pe tableta Vonino Pluri B7, sa te joci si sa creezi texte, sa scrii – cum facem noi des, pentru ca suporta formate tip E-Book: TXT, LRC, PDF, EPUB. Aplicatiile preinstalate pe aceasta minitableta sunt Chrome, Drive, Gmail, Google Play, Google Search, Hangouts, Maps, Photos, Play Movies, Play Music, YouTube si poti sa iti descarci din Google Play Microsoft Office, Excel, pentru activitatile de birou mai serioase atunci cand nu esti la locul de munca, dar ai de verificat sau de facut lucruri importante.

Citește și:

Ecranul este de tip LCD si imi place ca se vad culorile atat de vii si placute, intr-un contrast destul de bun si la o intensitate atat cat trebuie. Are un touchscreen destul de rapid si placut si o precizie destul de buna la tastare. Sigur, s-ar putea mai bine, dar e suficient de eficient pentru o astfel de tableta, la un pret atat de convenabil. In plus, imi place foarte mult cum se simte ecranul in momentul tastarii cu touch, avand o suprafata mata, fina, spre deosebire de suprafetele lucioase ale altor tipuri de tablete, in general. Asa, nu raman nici prea multe amprente pe suprafata ecranului.

tableta mini Vonino Pluri B7Vezi in magazin tableta mini Vonino Pluri B7 pentru mai multe detalii

O multime de posibilitati intr-o minitableta simpla, simpatica si practica, portabila oriunde, la un pret foarte bun (urmareste oferta de pret actuala pentru minitableta Vonino Pluri B7). Perfecta pentru acasa, pentru munca de la birou cand nu te afli la locul de munca, pentru bloggeri, pentru tipul de persoane ca noi, care scriem zilnic in acest Jurnal, pentru persoane care calatoresc zilnic. E ideala, fiabila, cu un design practic si ergonomic, utila atat cand vrei sa lucrezi, cat si pentru cand vrei sa te distrezi, sa te relaxezi dupa orele de munca. E simpatica si placuta ca design, disponibila in doua culori pe carcasa din spate: albastru inchis si rosu mai inchis.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.