Setari Cookie-uri

Mama lui a avut o singura dorinta. Insa iata ce s-a intamplat

Aceasta poveste emotionanta poate fi o lectie frumoasa de viata pentru a aprecia mai mult parintii si persoanele dragi din viata noastra.

Andrei era un baietel care era crescut doar de mama lui. Femeia a vrut ca el sa invete sa cante la pian deoarece isi dorea din toata inima sa isi auda fiul cantand pentru ea. Asa ca a facut sacrificii, si-a mai luat inca o slujba si asta doar pentru a isi trimite fiul la cursuri de pian.

Cu toate acestea, era o mica problema – Andrei nu avea inclinatie catre muzica si era destul de lent in procesul de invatare. Profesoara nu a avut multa incredere in baiat din cauza slabiciunii sale. Mama lui era entuziasmata si in fiecare miercuri isi ducea fericita copilul la lectiile de pian.

Intr-o zi, Andrei a decis sa nu mai participe la orele de pian. Profesoara a crezut ca a renuntat si a fost foarte multumita deoarece nu avea nicio speranta ca acest baiat va reusi. Dupa cateva luni, profesoara a primit sarcina de a organiza un concert de pian in oras. Ea si-a luat toti copiii care mergeau la orele ei pentru a participa la eveniment. Andrei a auzit si el de acest concert, asa ca si-a sunat fosta profesoara si s-a oferit sa ia parte la organizare. Voia foarte mult sa cante. Din pacate, femeia i-a spus ca nu este suficient de bun si ca nu il poate primi deoarece nu mai este elevul ei. Andrei a implorat-o sa ii mai dea o sansa si a promis ca nu o va dezamagi.

Citește și:

In cele din urma, ea a acceptat si l-a pus sa cante ultimul in program, in speranta ca isi va schimba parerea in ultimul moment. Cand a venit ziua cea mare, sala era plina… iar copiii s-au descurcat de minune.
In cele din urma, a venit si randul lui Andrei sa urce pe scena si sa cante. Nu avea hainute corespunzatoare si nici parul lui nu era ingrijit. Pe fata lui se citea o tristete profunda. Profesoara era foarte nervoasa, gandindu-se ca baietelul ar putea ruina acea seara minunata.

Imediat ce Andrei a inceput sac ante, multimea a ramas uimita… nimanui nu ii venea sa creada ca un copil poate canta atat de frumos. De fapt, el a facut cel mai bun spectacol al serii. La sfarsitul interpretatiei sale, cei prezenti in sala s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat minute in sir. Copilul a inceput sa planga.

Cand a iesit de pe scena, profesoara i-a spus: “Doamne, Andrei! Ai fost minunat! Cum de poti canta asa de frumos?”

Citește și:

El a spus: “Nu am mai putut veni la lectiile de pian pentru ca nu mai era nimeni care sa ma aduca. Mama mea era bolnava de cancer. Ea a murit in urma cu o saptamana si am vrut sa ma auda cantand. Vedeti, acesta a fost singurul moment in care chiar m-a putut auzi cantant… ea era surda, iar acum… acum stiu ca ma asculta. In aceasta seara am cantat pentru ea.”

foto prima pagina: Leszek Glasner, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.