Setari Cookie-uri

Nunta de milioane de euro: Cum arata cea mai scumpa rochie de mireasa?

Nicky Hilton, una dintre mostenitoarele imperiului hotelier Hilton si sora mai mica a starletei Paris Hilton, si James Rothschild, membru al uneia dintre cele mai bogate familii britanice si mostenitorul unui imperiu financiar-bancar, s-au casatorit vineri, la Palatul Kensington din Londra.

Nicky Hilton, in varsta de 31 de ani, si James Rothschild, in varsta de 30 de ani, s-au casatorit intr-o ceremonie exclusivista, care a avut loc la Palatul Kensington, fosta resedinta a printesei Diana, regretata mama a printului William al Marii Britanii, potrivit dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Potrivit tabloidului britanic, aceasta alianta intre doua dintre cele mai puternice familii la nivel mondial putea parea intr-un anume sens improbabila, avand in vedere ca, pana in prezent, dinastiile Hilton si Rothschild au avut putine lucruri in comun, dincolo de scandalurile in care fiecare dintre acestea a fost implicata si de uriasele averi pe care le detin.

Mireasa a purtat la ceremonie o rochie din colectia haute couture a casei de moda Valentino, in valoare de cel putin 50.000 de lire sterline, la care a asortat inelul sau de logodna cu un enorm diamant de opt carate, care este estimat la un milion de lire sterline.

Citește și:

La nunta au fost prezenti membri ai altor familii celebre, precum Ecclestone, Guinness si Goldsmith. De altfel, mama mirelui s-a nascut in familia Guinness, iar sora lui James Rothschild, Kate, a fost casatorita cu Ben Goldsmith.

Recent, Paris Hilton a spus ca sora sa mai mica, Nicky Hilton, si James Rothschild alcatuiesc "cuplul perfect".

"Sunt perfecti unul pentru celalalt. Sunt cei mai buni prieteni. Sunt atat de loiali unul altuia si atat de indragostiti. Sunt precum un print si o printesa", a mai spus Paris Hilton, in varsta de 34 de ani, citata de revista People.

Nicky Hilton si James Rothschild s-au cunoscut in Italia, la petrecerea de nunta a celebrului top-model Petra Ecclestone cu James Stunts, organizata la Roma, in 2011.

Cei doi s-au logodit in august 2014, in timpul unei vacante petrecute in Italia. James Rothschild a cerut-o in casatorie pe iubita lui in timpul unei plimbari cu vaporasul pe Lacul Como. Cei doi au continuat sa locuiasca insa separat, Nicky, la Los Angeles, iar James, in Londra.

Citește și:

Nicky Hilton, cel de-al doilea dintre cei patru copii ai lui Rick Hilton si ai sotiei sale, Kathy, a avut anterior o relatie de patru ani cu directorul studiourilor DreamWorks David Katzenberg si a fost casatorita pentru o perioada scurta cu prietenul ei din copilarie omul de afaceri Todd Andrew Meister, in 2004.

James Rothschild, mostenitorul unui imperiu financiar-bancar, este fiul lui Amschel Rothschild, cel mai mic dintre copiii lui Victor Rothschild. Nascut intr-o familie deosebit de bogata, Amschel Rothschild parea sa fie sortit succesului, insa s-a sinucis in 1996, pe cand fiul sau James era adolescent.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.