Setari Cookie-uri

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de nuntă! Cine sunt nașii celor doi?

Răzvan Simion se pregătește să meargă în fața altarului pentru o doua oară, de această dată alături de Daliana Răducan. Pregătirile sunt în toi, astfel că matinalul de la Antena 1 a făcut primele declarații legate de eveniment.

Cunoscutul prezentator de la Antena 1, Răzvan Simion, și partenera sa, Daliana Răducan, sunt în febra pregătirilor pentru nunta mult așteptată, care va avea loc anul viitor. După o relație de peste trei ani, cei doi îndrăgostiți au decis să își oficializeze povestea de iubire printr-un eveniment deosebit, iar detalii despre ceremonie încep să iasă la iveală.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, la Xtra Night Show.

Citește și:

În ceea ce îi privește pe nașii care îi vor cununa pe cei doi, Răzvan Simion a mărturisit că aceștia nu fac parte din lumea mondenă și că sunt un cuplu apropiat atât lui, cât și viitoarei sale soții. În plus, el a dezvăluit că își dorește ca Tiago, fiul lui Dani Oțil, să fie cavaler de onoare la nunta sa.

"Niciunul dintre nașii noștri nu e din lumea asta mondenă. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult l-aș pune pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare," a spus Răzvan Simion.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.