Setari Cookie-uri

Farmaciile Centrofarm promoveaza sanatatea prin preventie!

"Cel mai bun medicament este preventia" reprezinta noua pozitionare strategica a farmaciilor Centrofarm pe piata locala.

Comunicat de Presa

Centrofarm isi asuma la nivel de companie misiunea de a contribui la insanatosirea romanilor si incearca sa schimbe atitudinea lor fata de propria sanatate.

Farmaciile Centrofarm incurajeaza controlul medical periodic prin efectuarea de analize si investigatii medicale de rutina. Prin preventie se depisteaza factorii de risc responsabili de instalarea unei game largi de boli cronice, respiratorii, cardiovasculare, metabolice sau profesionale.

Aproape orice afectiune poate fi tratata daca este depistata la timp iar eforturile sunt mai putin costisitoare decat ulterior instalarii starii de boala. Multe dintre problemele de sanatate ale romanilor sunt provocate de obiceiuri nesanatoase precum fumatul, consumul de alcool, alimentatia nesanatoasa, lipsa exercitiilor fizice, expunerea necorespunzatoare la soare. Alaturi de acestea, ignorarea frecventa a simptomelor si neglijarea analizelor anuale pot determina boli grave.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.