Setari Cookie-uri

Sarbatoarea Painii

Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, readuce painea la loc de cinste pe mesele romanilor in cadrul evenimentului “Sarbatoarea Painii”.

Comunicat de presa

Alaturi de nutritionisti, companii producatoare de materie prima si brutarie, hipermarketul Cora isi propune sa demonstreze publicului ca painea este si va ramane un produs de baza in alimentatia echilibrata si sanatoasa, daca este produsa din ingrediente de calitate si consumata cu masura, iar Puratos Romania este un artizan major al acestei idei.

Campania de promovare a painii autentice si savuroase a fost initiata de catre Cora Romania impreuna cu Puratos si alte companii producatoare de materie prima pentru industria panificatiei. Astfel, incepute in 7 mai, demonstratiile de maiestrie in ale brutariei se vor desfasura pana in 1 iulie si vor implica producatorii in realizarea si prezentarea a zeci de tipuri de paine si specialitati din paine, pe care consumatorii le vor putea testa si achizitiona din lantul de magazine Cora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.