Setari Cookie-uri

Secretele intunecate ale cuplurilor fericite

Afla si tu care sunt secretele cuplurilor fericite!

Exact despre acele cupluri este vorba. Cele care par perfecte si incredibil de fericite atunci cand sunt in public, dar in intimitate abia daca isi vorbesc. Nu ai cum sa le observi pentru ca se prefac atat de bine incat te fac sa iti doresti si tu sa ai parte de asa ceva.

Parca se inteleg de minune, se completeaza, sunt atat de fericiti si parca plutesc unul alaturi de celalalt. Nu te lasa pacalita de aparente! In spatele mastilor fericite se ascund de fapt o multime de secrete.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Cuplurile fericite se cearta des

Si ca sa intelegi mai bine despre ce e vorba, un studiu realizat de catre Universitatea din Florida a demonstrat ca cei care au discutii in contradictoriu o data pe saptamana sunt mai fericiti pe termen lung. De ce? Pentru ca astfel comunica si isi lamuresc toate neintelegerile la momentul potrivit.

Citește și:

Nu fac atat de mult sex cum iti imaginezi

Sau nu atat de repede. Cuplurile care asteapta cel putin o luna de zile pana a-si incepe viata sexuala au mai multe sanse sa reziste in timp si sa fie mai fericite decat cei care sar in pat inca de la primele intalniri. Asta pentru ca ajung sa se cunoasca mai bine si sa aiba mai multa incredere unul in celalalt, iar actul sexual sa ii uneasca mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.