Setari Cookie-uri

Ramona Gabor, secretele siluetei sale de fotomodel: Am grijă la ce fel de mâncare ajunge în corpul meu...

Ramona Gabor a mărturisit la ce aspecte este atentă, atunci când vine vorba de silueta sa.

Ramona Gabor, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit recent secretele care stau în spatele aspectului său fizic impecabil. Sora celebrei Monici Gabor a împărtășit cu urmăritorii ei care este secretul unei siluete de invidiat.

"Am grijă la ce fel de mâncare ajunge în corpul meu. De cele mai multe ori mănânc la prânz foarte mult, cam pe la 3-4 PM, și seara mănânc doar fructe. Evit zahărul și carbohidrații (pâine, paste, pizza, fast-food). Beau multă apă caldă cu lămâie, turmeric și piper Cayenne. Cel mai important este să îți iubești corpul așa cum este și, cu cât îl iubești mai mult, cu atât vei dori să îl hrănești doar cu mâncare sănătoasă, care să aducă beneficii organismului tău", a explicat Ramona Gabor.

Citește și:

Pe lângă preocuparea sa pentru o alimentație sănătoasă, Ramona Gabor a dezvăluit și că este implicată într-o relație de foarte multă vreme. Totuși, aceasta a ales să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Explicația ei pentru această decizie se leagă de dorința de a fi discretă și de a-și proteja relația de ochii curioșilor.

"Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău", a mărturisit Ramona Gabor.

De curând, Ramona Gabor s-a întors în România pentru a-și vizita rudele din Bacău și prietenii din București. Această vizită a inclus și o apariție în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, unde a discutat despre viața și evoluția sa personală.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.