Setari Cookie-uri

Cum ne protejăm pielea de frig? Produse esențiale de skincare

Frigul aspru și vântul pot afecta textura și strălucirea tenului nostru. Cu toate acestea, nu este nevoie să ne sacrificăm frumusețea în fața iernii. Descoperă cum să menții un ten sănătos și radiant chiar și în cele mai reci zile cu ajutorul produselor din galeria foto.

1. Hidratare Intensivă:

Unul dintre secretele unei pielii fericite în timpul iernii este hidratarea corespunzătoare. Optează pentru o cremă hidratantă bogată, care să ofere hidratare intensivă și să ajute la menținerea barierei naturale a pielii împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

2. Protecție Solară Continuă:

Chiar și în zilele înnorate, razele UV pot afecta pielea. Alege o cremă hidratantă cu protecție solară pentru a-ți proteja tenul împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare. Aceasta este o măsură esențială pentru menținerea unui ten sănătos pe tot parcursul anului. Iarna se pot folosi produse cu SPF 20 sau 30.

3. Exfoliere Blândă:

Pielea noastră poate deveni uscată în timpul iernii, așa că o exfoliere blândă este esențială pentru a elimina celulele moarte și a stimula regenerarea pielii. Optează pentru un exfoliant delicat și folosește-l de 1-2 ori pe săptămână pentru a-ți menține pielea proaspătă și luminoasă.

Citește și:

4. Măști Hidratante:

Odată sau de două ori pe săptămână, acordă-ți o ședință de înfrumusețare cu o mască hidratantă. Alege formule cu ingrediente ca acid hialuronic sau extracte naturale pentru a hrăni intens pielea și a-i reda strălucirea.

5. Hidratare de la Interior:

Nu uita că hidratarea începe din interior. Consumă cantități adecvate de apă pentru a menține pielea hidratată și sănătoasă. Ceaiurile și supele calde pot fi, de asemenea, alegeri excelente în sezonul rece.

popcorner/ shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.