Setari Cookie-uri

Terapia Access Bars: Cheia relatiilor fericite

Ti-ai dorit vreodata sa poti schimba pe cineva?

Ai incercat vreodata sa-l schimbi pe partenerul tau, pe iubita sau pe iubitul tau, pe sotia sau pe sotul tau? Ai pe cineva in viata ta si crezi ca, daca ai putea schimba unele lucruri la acesta, va deveni perfect, iar viata sa va fi mult mai buna? De multe ori, daca judeci persoana de langa tine, nu faci decat sa fie mult mai dificila evolutia ascendenta a relatiei, oricare ar fi aceasta.



Terapia prin Access Bars este una dintre metodele eficiente prin care putem renunta la limitarile si judecatile de valoare si prin care ne putem deschide astfel fata de tot ceea ce meritam in aceasta viata. Terapia Access Bars este o metoda relativ noua patrunsa in Romania, insa din ce in ce mai multe persoane vin la cursuri pentru a invata sa-si schimbe perspectiva asupra vietii. Acest procedeu energetic consta in atingerea a 32 de puncte diferite care te asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut legate de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba.

Dr. Andra Custura, facilitator acreditat Access Bars iti explica ce inseamna cu adevarat aceasta terapie si cum poate functiona ea pentru cuplul tau.

Putem forma un cuplu? Este intrebarea pe care cu siguranta ne-am adresat-o cel putin o data in viata. Conceptul de cuplu ar trebui sa-l uitam, noi suntem doi indivizi separati care au capacitatea de a trai impreuna. Atunci cand ne vizualizam ca un cuplu, ne cream limitari pentru ca orice nu face parte din notiunea de cuplu definita de noi, trebuie sa dispara. Pentru a forma un cuplu, cei doi indivizi ar trebui sa gandeasca in permanenta identic, ceea ce e in completa contradictie cu individualitatea. Daca ne uitam unii la altii ca parti ale unui cuplu si ne vom gandi la ce lipseste, nu vom obtine nici un fel de claritate, pentru ca aceasta vine din perspectiva de ansamblu. De aceea este mult mai inteligent sa ne intrebam ce am putea face diferit pentru a beneficia de potentialul nostru maxim in cadrul unui cuplu si in orice tip de relatie pe care o avem cu cei din jurul nostru iar aici intervine Access Bars.. ne ajuta sa creem spatiu in noi insine si in relatiile cu ceilalti ca sa ne putem dezvolta si evolua impreuna in cel mai armonios mod cu putinta,prin acceptarea celuilalt si iubirea fata de el ,in moduri cu totul noi pentru mintea umana”, explica dr. Andra Custura.

Ce este bine pentru noi, ii poate deranja pe ceilalti

Cu totii suntem obisnuiti sa manipulam tot ceea ce este in jurul nostru. Tot ceea ce ne inconjoara poate fi imbunatatit, dupa parerea noastra. Ne dresam animalele, ca atunci cand zicem ceva sau facem un anumit semn, ele sa ne asculte si sa faca ce vrem noi. Ii spunem mamei sa-si schimbe tricolul pentru ca acela nu ne place. Ii spunem amicului sa nu mai mearga asa pe strada pentru ca atrage atentia. Ii reprosam iubitului sau iubitei ca uita de noi pentru ca nu ne suna mai des. Incercam sa ne facem sotia sau sotul sa ne ia la intalnirea de 10 ani cu colegii, desi nimeni nu vine insotit. Citim tot felul de articole si suntem interesati de tot ceea ce inseamna tehnici de influentare si schimbare a persoanelor din jurul nostru. Facem toate aceste lucruri si multe altele, crezand ca facem un bine relatiei cu cei din jur, desi este gresit. Prin acest comportament le cream celor de langa noi o stare de disconfort, iar asta ii va face sa se indeparteze si sa puna diverse bariere la nivel inconstient ceea ce va duce in timp la separare.

Schimbarea partenerului de viata – un pas catre despartire

Stim foarte bine ca la inceput toate relatiile sunt frumoase. Explicatia este foarte simpla: partenerii nu au timp sa-si vada defectele sau lucrurile care i-ar putea deranja la celalalt.

Dupa asa zisa perioada de inceput, incepem sa observam diferentele dintre noi si partenerul de viata, iar asta nu face decat sa ne sperie si sa luam masuri. Primul lucru, sa incercam sa schimbam ceea ce nu ne convine, crezand ca asa va merge mult mai bine relatia si vom fi mai fericiti. Citim tot felul de articole si suntem interesati de tot ceea ce inseamna tehnici de influentare si schimbare a persoanelor de langa noi, dar nu constientizam ca singuri ne „sapam groapa”. Toate demersurile pe care le facem il preseaza pe partenerul nostru, care incepe sa nu se mai simta bine in relatie, nu se simte acceptat si iubit si inteles si cauta sa iasa din acest „joc” intr-un fel sau altul.Te regasesti cumva in cele scrise mai sus? Ai trai vreunul dintre aceste lucruri? Ai simtit sau ai vazut asa ceva in relatiile tale sau la oamenii din jurul tau?

Incepe de la tine cu schimbarea – invata sa fii tolerant

Uita de dorinta de schimbare a celor din jur. Acestia sunt doar oglindiri ale noastre. Nevoia de schimbare se afla in tine. In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc Bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se disipa, motiv pentru care dupa fiecare sesiune Bars, oamenii experimenteaza o stare de relaxare profunda si eliberare.

Prin Bars noi ne curatam de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere si toate informatiile luate din exterior sau ni le-am creat singuri cu care ne-am identificat si le-am stocat in noi si care de fapt ne blocheaza sa cream ceea ce ne dorim in viata. Cu cat curatam mai mult, obtinem mai multa claritate, liniste si bucurie in viata si astfel nu o mai transferam nici la partenerii nostri de viata si invatam ca totul depinde de noi si noi suntem singurii care ne elimitam singuri. Recomand folosirea aceastei terapii in orice cuplu/familie ,inclusiv pentru copii,pentru ca vom creea spatiu intre noi unde fiecare va avea suficient de mult loc sa se manifeste si sa evolueze in cel mai armonios mod cu putinta,fiind sustinut de ceilalti. ”, completeaza dr. Andra Custura.

Gandeste-te asupra beneficiilor de a invata aceasta terapie minunata prin care ai putea sa le faci viata mai usoara membrilor familiei tale. Da-ti voie sa vezi lucrurile altfel, sa incerci sa-i accepti pe cei din jurul tau asa cum sunt ei, fara a schimba ceva. Tolereaza tot, nu judeca, iar relatia cu cel de langa tine va evolua in cel mai frumos mod.

Dr. Andra Custura sustine un curs de practician Access Bars in urma caruia se obtine un certificat de la Access Consciousness California si prin care vei putea practica aceasta tehnica pe familie, prieteni, clienti. Cursul va avea loc pe data de 25 iunie in Bucuresti, incepand cu ora 9.00. Costul este de 780 lei, iar inscrierile se pot face pe mail sau pe pagina de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.