Setari Cookie-uri

Orgasm garantat: 5 Pozitii de vis

Pozitii sexuale ideale pentru un orgasm de neuitat.

Nimic nu e mai trist decat o relatie cu un barbat care nu te poate aduce la paroxism. 99% dintre ei au orgasm cand fac sex, in timp ce noi nu suntem nici macar pe jumatate atat de norocoase.

Iata cele mai populare 5 pozitii sexuale care te vor purta pe aripile placerii.

sursa foto: shutterstock.com

1. Cowgirl cu vedere la spate

Este probabil cea mai populara pozitie pentru a obtine un orgasm. In plus, este un exercitiu excelent pentru coapsele tale.

Pentru aceasta pozitie, intinde-l pe iubitul tau si aseaza-te deasupra lui cu spatele la el.
Dupa ce te-a penetrat, misca-te in sus si in jos, folosindu-ti muschii picioarelor. Daca vrei sa-ti pastrezi echilibrul, pune-ti mainile pe genunchii lui sau apleaca-te pe spate si sprijina-te de coapsele lui.

Avantajul acestei pozititi este ca tu controlezi intensitatea actului si forta de penetrare. In plus, ii oferi iubitului o priveliste superba a fundului tau si il poti excita mai mult jucandu-te cu testiculele lui.

Citește și:

2. Lotus

Desi prezinta numeroase beneficii, aceasta pozitie este recomandata persoanelor cu rezistenta fizica ridicata.

Iubitul tau trebuie sa se aseze cu picioarele incrucisate, adica turceste. Tu te asezi in poala lui, cu fata spre el. Incolaceste-ti picioarele in jurul lui si trage-l mai aproape de tine. Astfel va puteti atinge si saruta in voie.

Miscarile tale trebuie sa fie de sus in jos pentru a obtine o frictiune clitoridiana puternica. Daca tinem cont de faptul ca cele mai multe femei ajung pe culmile extazului prin stimularea clitorisului, orgasmul este practic garantat.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.