Setari Cookie-uri

Pepe, dezvăluiri despre planurile de familie cu Yasmine: e destul de complicat...

Pepe are o familie frumoasă, iar pe plan profesional totul merge așa cum își dorește. Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se gândește cu încredere la viitor. Ce urmează pentru Pepe și soția lui?

Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine, femeia alături de care a devenit tată pentru a treia oară. Chiar dacă a divorțat de mama copiilor săi, artistul și-a găsit din nou fericirea și și-a refăcut viața alături de Yasmine Oddy, care i-a devenit și soție.

Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Pepe a dezvăluit planurile pe care le are cu partenera sa de viață. Cântărețul are deja trei copii, două fete și un băiat, și momentan nu ia în considerare ideea de a avea și un al patrulea copil. În prezent, viața lor este plină și aglomerată, iar Pepe recunoaște că nu ar fi ușor să mai aibă un copil, în acest moment.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!”, a declarat artistul.

Citește și:

Chiar dacă fetele sale locuiesc în principal cu mama lor, Pepe se implică activ în viața lor și le face pe plac atunci când vin în vizită. El își exprimă susținerea pentru fata sa Maria, care este o sportivă dedicată handbalului și se antrenează intens.

Pe lângă cariera sa muzicălă, Pepe a dorit să aibă o afacere de familie și a deschis un magazin de haine. Soția sa, Yasmine, se ocupă în mare parte de acest business, iar Pepe este chiar imaginea magazinului. El dezvăluie că hainele de la magazinul lor sunt preferatele familiei și că încearcă să ofere produse unice și de calitate.

Pe parcursul anilor, Pepe a investit și în imobiliare, iar în prezent el recunoaște că a avut și tranzacții în acest domeniu. Artistul continuă să fie activ în lumea artistică, dar și în planurile sale de afaceri, în timp ce se bucură de viața alături de soția sa și copiii lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.