Setari Cookie-uri

1 din 2 romani iubeste in secret pe cineva!

Conform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma online ivox.ro, 50% dintre romani au recunoscut ca iubesc in secret pe cineva, fara a avea curajul sa isi exprime sentimentele.

In weekendul 24 - 26 februarie, cu ocazia sarbatorii de Dragobete, toti romanii care au o dragoste secreta sunt incurajati sa isi exprime liber sentimentele, prin scrisori pe care Liberty Center promite ca le trimite gratuit destinatarilor.

scrisori de dragoste Conform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma online ivox.ro, 50% dintre romani au recunoscut ca iubesc in secret pe cineva, fara a avea curajul sa isi exprime sentimentele. Acelasi studiu arata ca doar 19% dintre romani si-au luat inima in dinti la un moment dat si si-au marturisit iubirea. Studiul a fost desfasurat pe un esantion reprezentativ de 1474 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 – 80 de ani.

Totodata, studiul a mai scos in evidenta faptul ca barbatii sunt putin mai curajosi decat femeile in a-si exprima sentimentele de dragoste. Astfel, 19,6% dintre persoanele de sex masculin care au participat la sondaj (din totalul de 745 de barbati) au raspuns ca si-au declarat dragostea la un moment dat, fata de 18,11%, procentul femeilor care au recunoscut acest lucru (din totalul de 729 de femei).

„Rezultatele acestui studiu ne-au dat ideea de a desfasura o campanie prin care vrem sa ii incurajam pe romani sa isi exprime sentimentele de dragoste fata de persoana iubita. Astfel, am inaugurat la Liberty Center o cutie postala pentru scrisori de dragoste, pe care le vom trimite destinatarilor la finalul campaniei”, a declarat Mihaela Ciceu, Customer Relationship Manager al Liberty Center. „Si pentru cupluri avem o surpriza in acest weekend. Ei pot beneficia de sfaturile unui specialist in iubire, Iubirologul, care le va testa compatibilitatea printr-o metoda complet inedita”, a continuat aceasta.

Timp de 3 zile, in perioada 24 – 26 februarie, oamenii sunt asteptati la Liberty Center ca sa isi depuna scrisorile de dragoste in cutia postala a iubirii. Scrisorile cu adresa postala valida vor fi trimise destinatarilor, dupa data de 26 februarie, fara ca expeditorii sa plateasca vreun cost.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.