Setari Cookie-uri

Oana Roman, nemulțumită după ce a plătit 70 de lei la supermarket. Ce a cumpărat vedeta: S-a ajuns prea departe cu prețurile

Nu este prima dată când Oana Roman s-a arătat furioasă în mediul online în ceea ce privește prețurile din România. De această dată, vedeta și-a arătat nemulțumirea pe Tik Tok după o sesiune de cumpărături, arătând ce a luat și cât a plătit la supermarket pentru câteva alimente.

Vă puteți muta liniștiți la Paris, Cannes, Roma, unde vreți, pentru că la București e mai scump. S-a ajuns prea departe cu prețurile. Efectiv cu capul… La București, un banal croissant într-o brutărie mai de Doamne ajută costă 12, chiar 14 lei.
La Paris costă 1 euro și un pic. Deci voi vă dați seama cât de aberante sunt prețurile? Mai scump ca la Paris?”, declara Oana Roman, la sfârșitul anului trecut, pe rețelele sociale.

De această dată, vedeta s-a arătat din nou nemulțumită după o sesiune de cumpărături la Mega Image. Aceasta a publicat un videoclip pe Tik Tok în care a vrut să le arate urmăritorilor pe ce a cheltuit 70 de lei.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.