Setari Cookie-uri

Lenjerii de pat si textile pentru zilele de odihna

Cand cineva iti spune “nicaieri nu-i ca acasa”, trebuie sa il crezi! Acasa este locul unde te intorci de fiecare data cu inima deschisa si unde ii primesti cu zambetul pe buze pe toti cei dragi.

De aceea, casuta in care locuiesti trebuie sa te reprezinte, sa poarte parfumul tau si sa fie organizata dupa bunul tau plac. Stiu, este costisitor sa iti amenajezi caminul dupa placul inimii, insa, cu putina rabdare, poti ajunge unde ti-ai propus.

Incepe prin a-ti achizitiona mici decoratiuni, obiecte si textile pe care le gasesti online la preturi reduse, iar cand simti ca le ai pe toate, treci la urmatorul nivel.

Perne decorative

Pernele decorative sunt cam primele pe care le poti cumpara. Sunt ieftine si foarte utile. Eu nu pot rezista in fata lor, la fel si cand vine vorba de fetele de perna. Mi-as lua cate un model din toate cate exista. Si sunt sute, chiar mii!

Perne decorative

Perna Home Sweet Home: 62 lei; Perna cu imprimeu floral: 199 lei

Paturi calduroase

Un film iti transmite altfel emotiile cand stai cuibarita in pat, invelita intr-o patura pufoasa si bei o ciocolata calda. Daca nu as avea limita de spatiu, cred ca as strange o colectie impresionanta si de paturi. Imi plac in mod special cele tricotate (multicolore) si cele foarte, foarte pufoase. Un motiv in plusa sa iubesti iarna.

Citește și:

Paturi pufoase

Patura model scandinav: 179 lei; Patura cu buline: 179 lei

Lenjerie cu mesaj

Lenjeria de pat joaca un rol foarte important in momentele noastre de odihna. Fie ca doar ne relaxam citind o carte, vizionam un film sau dormim, lenjeria de pat nu poate fi una oarecare. O lenjerie cu un mesaj te poate ajuta sa adormi cu un gand motivational, depinde ce alegi.

Lenjerii de pat

Lenjerie bumbac: 99 lei

Lenjerie cu peisaj

Imi plac lenjeriile de pat cu peisaje pentru ca obisnuiesc ca inainte sa adorm sa imi fac tot felul de scenarii de poveste. Daca esti inca singura, poti alege un peisaj copilaresc care cu siguranta o sa te adoarma cu zambetul pe buze.

Lenjerii de pat

Set din bumbac: 119 lei

Lenjerie in carouri

Daca, insa, ai un iubit cu care imparti patul, opteaza pentru o lenjerie de pat neutra. Un model in carouri cu nuante de rosu, negru si alb sarisface gusturile amandurora.

Lenjerii de pat

Set Love: 129 lei

Citește și:

Pijama pufoasa

Sunt sigura ca ai deja cateva pijamale preferate, asa ca o sa iti recomand unul potrivit pentru petrecerile in pijamale si pentru noptile albe cu povesti nesfarsite.

Pijamale

Pijama: 129 lei


Sursa Foto Front page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.