Setari Cookie-uri

Costumul de baie perfect

Mai sunt doar cateva zile pana la deschiderea sezonului estival si abia acum ti-ai dat seama ca ai nevoie de un nou costum de baie. Cel pe care l-ai gasit pe fundul sertarului este decolorat si largit, cel pe care l-ai purtat toata vara trecuta ti-a ramas mic Norocul tau este ca deja magazinele mai ales cele online! iti pun la dispozitie colectiile lor cele mai noi.

Vestea cea mai buna este ca acum este momentul sa iti cumperi un nou costum de baie. Pe de o parte, colectiile sunt complete, vei gasi disponibile toate numerele si modelele promise. In plus, ai suficient timp la dispozitie pana la adevarata vacanta de vara, pe care ti-o vei lua prin iulie sau august.

Ca sa te poti descurca intre sutele de modele propuse de La Redoute si sa iti poti alege costumul de baie ideal pentru silueta si stilul tau, iata care sunt trendurile care vor face valuri in vara lui 2010.

Costumele de baie intregi
Desi aparent ne acopera mai mult decat un bikini, noile modele de costume intregi pot fi foarte sexy datorita decupajelor indraznete si decolteelor foarte adanci. Un astfel de costum, care poate fi cu usurinta confundat cu cele semnate de designeri faimosi, iti va da un aer sofisticat. Altfel, un model clasic, negru sau de culoare inchisa, cu fronseuri sau partea abdominala cu intarituri nu se va demoda niciodata – este candidatul ideal pentru garderoba de plaja a femeilor mai plinute, a caror talie trebuie marcata.
Costum de baie Redoute Creation: 119,99 lei; costum de baie Redoute Creation: 199,99 lei; costum de baie Redoute Creation: 219 lei

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.