Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, mesaj emoționant la trei ani de când a născut și a făcut stop cardiac. Fetița ei, Clara este sărbătorita zilei

La mulți ani, Clara Maria! Mezina Andreei Bălan împlinește astăzi trei ani, iar vedeta a postat un video emoționant pe Facebook. La trei ani de când a născut și a renăscut la propriu, Andreea Bălan este o mămică model, conștientă de toate lecțiile din trecut.

Ziua de 4 martie are o însemnătate aparte pentru Andreea Bălan, asta pentru că acum trei ani a devenit mămică pentru a doua oară și a renăscut la propriu, după ce a făcut stop cardio-respirator, chiar pe masa de operații.

Andreea Bălan a devenit mult mai conștientă de ea însăși, de deciziile din viața ei și s-a transformat într-o femeie model, pentru care rolul de mămică este cel mai important. Viața artistei s-a schimbat radical în ultimii trei ani, însă Andreea s-a ridicat de fiecare dată mai puternică, mai încrezătoare și mai înțeleaptă.

Astăzi Clara Maria împlinește trei anișori, iar vedeta a postat un video emoționant cu poze cu cea mică, în timp ce melodia ei de suflet, "Înger păzitor" se aude pe fundal. Andreea a scris și un mesaj sensibil în care le-a împărtășit fanilor săi că ziua de astăzi este cea mai importantă din viața ei. Artista s-a declarat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit în toți acești ani.

Citește și:

"Azi este (poate) cea mai importanta zi din viata mea, deoarece este ziua in care am dat viata, dar si ziua in care am renascut la viata.

Au trecut 3 ani minunati de cand Clara a venit pe lume si inima mea s-a oprit pentru cateva secunde.

Clarita ne-a umplut vietile cu nazdravaniile ei si ne-a oferit iubire, inocenta, veselie si puritate. Iar eu, in acesti 3 ani, m-am schimbat fundamental si am devenit cea mai buna mama pentru ele . Sunt fericita si recunoscatoare pentru tot.

PS. Azi as fi vrut sa pastrez traditia si sa sarbatoresc cu lansarea unui videoclip, asa cum am facut-o in ultimii 2 ani pe 4 martie, dar am amanat un pic, din respect pentru momentele foarte grele prin care trece Ucraina.", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, mezina artistei a fost sărbătorită ș la grădiniță, acolo unde a avut parte de tort și de urările celorlalți copii.

Citește și:

"Clarita a fost sarbatorita azi la gradi. Sunt atat de fericita si recunoscatoare pentru minunile mele.
Cei 3 ani au trecut atat de repede, parca ieri era bebelus si Elluta o pupa pe frunte.
Credem ca avem timp, dar timpul desi e gratis, este cel mai scump lucru. Sa traim prezentul si in fiecare clipa sa iubim si sa fim recunoscatori.
PS. Maine facem party cu un alt tort.", a mai scris fericita mămică pe Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.