Setari Cookie-uri

Ce alimente consumă Regina Marii Britanii la micul dejun? Secretul longevității a fost dezvăluit!

Regina Elisabeta a II-a este al doilea cel mai longeviv suveran, având în total 70 de ani de domnie. Secretul său constă în gena bună moștenită, dar și în regimul alimentar pe care îl respectă cu strictețe de ani buni.

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani, marcând, totodată, și 70 de ani de domnie. Regina Marii Britanii este al doilea cel mai longeviv suveran, iar ce a ajutat-o de-a lungul timpului a fost, cu siguranță, gena bună. Mama Reginei a trăit până la vârsta de 101, astfel că Regina Elisabeta a moștenit și acest aspect din partea familiei sale.

Totodată, ceea ce o ajută pe Regină este regimul alimentar de la care nu se abate, iar în fiecare dimineață suverana are grijă să consume anumite alimente pe care chefii Casei Regale le pregătesc cu mare atenție.

Regina Elisabeta a II-a servește la micul dejun o porție de terci cu ovăz, marmeladă, fulgi de porumb și un iaurt. Cu această dietă specială, Suverana reușește să se mențină la greutatea de 70 kg, având o înălțime de 1,63 metri.

Citește și:

Mai mult, Regina evită să mănânce dulciuri, preferând în schimb fructe la desert. Un alt secret al Suveranei constă în faptul că mănâncă de 3 ori pe zi, servind porții mici. Așa cum era de așteptat, Regina Elisabeta a II-a consumă multe ceaiuri pe parcursul unei zile, dar și în jur de 3-6 pahare de gin sau vin, scrie csid.ro.

Suverana nu ia medicamente și nici nu apelează la alte remedii sau tratamente naturiste.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.