Setari Cookie-uri

Ștefan Stan a avut o copliărie traumatizantă. Tatăl artistului îl bătea atât pe el, cât și pe mama lui, iar durerea este vie

Ștefan Stan a trăit o copilărie desprinsă din filmele de groază, iar artistul vorbește cu durere în suflet despre perioada în care tatăl său o bătea crunt pe cea care i-a dat viață.

Ștefan Stan este un artist îndrăgit de publicul său, mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe distracție. Totuși, puțină lume cunoaște cu adevărat ce este în sufletul cântărețului și prin câte a fost nevoit să treacă în copilărie, atunci când ar fi trebuit să aibă parte de iubirea și protecția celor din jur.

Artistul a vorbit în emisiunea lui Mihai Ghiță de la KanalD despre violențele la care a fost supus atât el, cât și mama sa, atunci când era copil și cum l-a marcat acea perioadă pentru totdeauna.

"Mama a avut o viață extrem, extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic.

Citește și:

Mama mea muncește de 17 ani cu carte de muncă. A cochetat cu cântatul pe la Intercontinental, dar nu i-a plăcut viața aia de noapte și a crezut, de fapt, că muncind va încerca să avanseze. Fiecare salariu pe care îl lua, cât era cu taică-miu în casă, ea era obligată să plătească jumătate-jumătate în casă. Și când mergeam în concedii ea plătea jumătate din benzină. Așa i se spunea(…)

Iubindu-l atât de tare, l-a luat cu doi copii mari.(…) Ea i-a crescut ca pe copiii ei. Nu a făcut niciodată diferențe între noi. Deși el când venea acasă, se oprea la o rotiserie de pe Calea Victoriei și lua un pui, eu eram mic, astea sunt poveștile pe care mi le spunea mama mea și nu m-a mințit nicio secundă. Se închideau în bucătărie și mâncau și mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele pe lângă multe… ”, a declarat Ștefan Stan în emisiunea „În Oglindă”.

Citește și:

Un alt moment șocant a fost acela când tatăl lui Ștefan Stan o bătea pe mama sa, iar el îl încuraja dintr-o altă cameră să o lovească și mai tare, neștiind că cea care suferă este femeia care i-a dat viață.

"Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba». Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i». Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, i-a mai dezvăluit artistul lui Mihai Ghiță.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.