Setari Cookie-uri

După câteva luni în care nu și-au vorbit, Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. au revenit la sentimente mai bune

După o perioadă de câteva luni bune în care Ștefan Bănică Jr. și Virgil Ianțu nu și-au vorbit, cei doi au revenit la sentimente mai bune. De la ce a pornit scandalul între cei doi artiști?

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. s-au cunoscut în timpul studenției, atunci când amândoi erau la Conservator. Talentați din fire, artiștii au pus bazele trupei The Fifties, cu care au cântat timp de 9 ani. La un moment dat, între cei doi artiști s-a produs o ruptură, iar Ștefan Băcică Jr. și Virgil Ianțu nu și-au mai vorbit timp de câteva luni.

Au apărut multe zvonuri cu privire la tensiunile existente între cei doi, însă, abia acum, Virgil Ianțu a vorbit despre ce s-a întâmplat de fapt în acea perioadă. Chiar dacă nu mai cântă împreună pe aceeași scenă, cei doi au îngropat securea războiului, iar acum sunt din nou prieteni.

„A fost o etapă… Practic, nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă, și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii stupide din partea amândurora. Bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul lui Jorge.

Citește și:

Prezentatorul emisiunii "Copiii spun lucruri trăsnite" a menționat că amândoi au greșit în relația de prietenie, dar și că orgoliul a fost cel care a dictat între ei doi. Acum, artiștii au revenit la sentimente mai bune și au dat uitării divergențelor din trecut.

„Nu a mai contat… A trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa, ca fraierii, supărați. Mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”, a mai spus Virgil Ianțu.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.