Setari Cookie-uri

Il mai ții minte pe Ghiță Ciobanul? Uite ce s-a întâmplat cu cel mai faimos cioban din România

Ghiță Ciobanul s-a făcut cunoscut în anul 2013, atunci când a apărut în mai multe reclame ale unei companii de telefonie mobilă. Cu un succes imens în toată țara, Ghiță Ciobanu a stârnit rapid aprecierea celor din jur. Uite ce s-a întâmplat cu bărbatul din Jina, Sibiu, la aproape 10 ani de la apariția sa la tv.

Ghiță Ciobanul a făcut furori în urmă cu 10 ani, după ce a apărut în mai multe reclame ale unui companii de telefonie mobilă care promova faptul că semnalul de la internet este bun chiar și de la stână.

Gheorghe Dănulețiu, pe numele său real, a devenit cunoscut de o lume întreagă datorită simplității și naturaleții sale, iar oamenii au fost impresionați de povestea lui de viață. Îndrăgitul cioban a mprturisit atunci că îl oprește lumea pe stradă pentru poze și că se bucură de o atenție pe care nu o visa nicuiodată.

”Lumea mă caută zilnic, din toată țara. Chiar și ieri au fost oameni din București, Timișoara, Alba și Sibiu. Au venit sute de persoane de când au apărut reclamele, iar pe unde mă duc toată lumea e pe mine. Indiferent în ce oraș merg, în România, toată lumea mă cunoaște. Cum m-am dat jos din mașină îmi spun: Tu ești băiatul din reclamă, și se pozează cu mine. Români de peste graniță, din Franța, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, spunea, în 2013, Gheorghe Dănulețiu, potrivit cancan.ro

Citește și:

Ghiță Ciobanu, implicat într-un proces la DNA

La 10 ani distanță de când a devenit cunoscut, Ghiță Ciobanul este implicat într-un proces, unde chiar el ar fi "turnat" la DNA 12 crescători de animale, acuzându-i de corupție.

„În 30.06.2021 (vol.1 f.1-3), martorul ( ), autorizat în aceeași zi și colaborator în cauză, a formulat un denunț din care rezulta faptul că o persoană care utiliza numele „( ) ( )”, în realitate, inculpatul ( ), potrivit unui anunț publicitar de pe site-ul OLX.ro, vinde certificate zootehnice pentru berbeci de rasă pură Țurcană împreună cu mijloacele oficiale de indentificare aferente (crotaliile), fără berbecii pentru care au fost emise, contra sumei de 1000 de lei/certificat și crotalii. [...]

Citește și:

Din situația de fapt care se va expune la punctul II din prezentul rechizitoriu, se constată că toate cele relatate de martorii ( ), ( ) și ( ) au loc în realitate, din vastul probatoriu administrat rezultând activitatea infracțională care se circumscrie atât procedurii de întocmire și de eliberare a certificatelor zootehnice, precedată de procedura fictivă de efectuare a controlului oficial al producțiilor de asociațiile de profil, care atestă nereal deținerea de ovine de rasă pură cât și procedurii transferului fictiv de ovine, pe teritoriul României, precedată de o identificare fictivă în privința acelorași ovine inexistente, ca urmare a încălcării atribuțiilor de serviciu de către medicii veterinari de liberă practică împuterniciți”, au transmis anchetatorii DNA, potrivit susei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.