Setari Cookie-uri

Câți bani a cheltuit Mirela Vaida în vacanță cu familia? Primele impresii din Delta Dunării

Mirela Vaida a avut parte de o vacanță pe cinste cu familia, în Delta Dunării. Vedeta a vorbit despre suma de bani cheltuită în vacanță.

Mirela Vaida a ales România pentru vacanța sa din această vară, iar vedeta nu a regretat deloc alegerea făcută. Prezentatoarea tv a decis să își ia familia și să meargă în Delta Dunării, acolo unde au avut parte de peisaje de vis, dau au și cheltuit o sumă frumușică pentru a se bucura de tot ceea ce zona le poate oferi.

Prezentatoarea tv a vorbit despre suma pe care a cheltuit-o în vacanță și a recunoscut că prețurile au crescut peste tot și că un sejur în România poate fi comparat cu unul în străinătate, atunci când vine vorba de prețuri.

„Pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă, la o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități. Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală.

Citește și:

Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România. Și să las bani în România, banii pe care să-i dăm serviciilor românești, locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă, dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii”, a povestit vedeta, pentru fanatik.ro.

Vedeta recunoaște că nu a avut parte de prea multă liniște, pentru că cei 3 copii ai săi sunt încă mici și nu au avut răbdarea pe care și-ar fi dorit-o .

„Mi-am dat seama că este un colț autentic de România acolo, cu tot ce înseamnă sălbăticiune și frumusețea ei. Nu am reușit să fac foarte multe pentru că am mers cu copiii, care sunt destul de mici și nu prea aveau răbdare în barcă. Dar îmi propun ca, la următoarea excursie, să mergem și să stăm mai mult, să explorăm și pădurile, Pădurea Letea și Pădurea Caraorman și să facem și safari, să mergem la Stejarii Seculari. Delta ne cheamă și cu siguranță o să revenim”, a mai declarat ea.

Citește și:

Mirela Vaida, planuri de vacanță

Mirela Vaida vrea să plece cu copiii la mare, însă, de data aceasta, nu va alege Mamaia, din cauza prețurilor exagerate. După ce se va distra și cu cei mici, vedeta are de gând să meargă cu soțul ei în Italia, într-o escapandă în doi.

„O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată.

Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri. Deci, la banii pe care îi dai în Mamaia, pentru două-trei nopți, te duci liniștit în orice țară caldă și stai o săptămână la ultra all-inclusiv. Așa o să facem și noi. După care, îmi mai propun ca eu și soțul meu să mai plecăm două-trei zile în Italia. Pentru că e țara noastră preferată și ne simțim foarte bine acolo”, a adăugat prezentatoarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.