Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu lansează o nouă carte auto-biografică! Câți bani a încasat în urma celor trei cărți scrie până acum

Fostul magnat Irinel Columbeanu se pregătește să aducă o nouă perspectivă asupra vieții sale tumultuoase printr-o nouă carte, ce va apărea anul acesta.

Irinel Columbeanu, care a scris deja trei cărți dezvăluind detalii intime și aspecte din viața sa personală și din relațiile anterioare, se află acum într-o situație dificilă, în care banii câștigați din vânzarea cărților nu sunt suficienți pentru a-și acoperi cheltuielile, inclusiv cazarea la azil. Cu toate acestea, impresionat de sprijinul prietenilor și de donațiile din partea oamenilor, Irinel Columbeanu și-a propus să își continue pasiunea pentru scris. El a dezvăluit că se pregătește să lanseze a patra carte, intitulată "Apusul", care va fi o continuare a seriei sale "Istoriile unui vehement" și va oferi o privire asupra vieții sale în azilul din Ghermănești.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Citește și:

Deși banii câștigați din cele trei cărți scrise până acum, Irinel Columbeanu a încasat 10.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus. Fostul om de afaceri a recunoscut că acești bani au fost cheltuiți pentru datorii și chirie, iar acum se află într-o situație financiară precară.

În plus, Columbeanu a făcut declarații legate de viața personală, menționând că nu mai dorește să se recăsătorească, de teama că ar putea să o supere pe fiica sa, Irina, și pe fosta sa soție, Monica Gabor. Cu toate acestea, el a dezvăluit că are mai multe pretendente, atât din România, cât și din Statele Unite ale Americii.

„Am câteva pretendente și din România, și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica”, a completat acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.