Setari Cookie-uri

La mulți ani, Sarah! Fiica cea mare a Ancăi Serea a împlinit 16 ani

Anca Serea a distribuit un mesaj emoționant pentru fiica sa, Sarah, care a împlinit recent 16 ani. Adolecenta este copia fidelă a mamei sale.

Ieri, 6 august, Sarah, fiica cea mare a Ancăi Serea și a regretatului om de afaceri Filip Poplingher, a împlinit 16 ani. Cu această ocazie specială, Anca Serea i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Instagram, vedeta a postat o fotografie cu Sarah și a scris un mesaj plin de dragoste și apreciere pentru fiica sa. Anca Serea a mărturisit că nu-și poate imagina cum au trecut atât de repede anii și că este extrem de mândră de bunătatea și maturitatea fiicei sale. Ea a adăugat că va fi întotdeauna alături de Sarah și că este cea mai mândră mamă de adolescentă.

„16 ani cu tine! Te iubesc nespus și-ți mulțumesc pentru bunătatea și maturitate ta. Nu știu cum au trecut anii, însă îți doresc să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos pe lumea asta. Să nu uiți niciodată că-ți voi fi alături și că-s cea mai mândră mămică de adolescență. Te iubesc, Sarah-Anouck ”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Citește și:

Fanii au remarcat asemănarea izbitoare dintre Anca Serea și fiica sa, numind-o pe Sarah copia fidelă a mamei sale. Mesajele de urare și complimentele au curs din partea urmăritorilor vedetei, iar toți au felicitat-o pe tânăra care a împlinit 16 ani.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.