Setari Cookie-uri

Horia Brenciu, amintiri din perioada primelor iubiri. Detalii din relațiile amoroase din timpul liceului

Horia Brenciu a povestit detalii despre perioada primelor iubiri și cum încerca să le cucerească pe fetele care ii făceau inima să bată mai tare.

Horia Brenciu are astăzi o familie frumoasă, iar alături de soția sa, Alice Dumitrescu, sunt părinții celor patru copii pe care îi iau, 3 fete și un băiat. Chiar dacă acum este un tip energic, care are mereu cuvintele la el, în perioada liceului, Horia Brenciu era un tip timid, iar fetele erau cele care făceau primul pas.

„Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life.

Obișnuiam să… tac! (zâmbește-n.r) Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce.", povestește artistul, pentru viva.ro.

Citește și:

Talentul artistic a fost cel care i-a adus lui Horia Brenciu mai mult curaj și încredere în forțele proprii. Brenciu are amintiri frumoase de la finalul clasei a XII-a, atunci când a început să cânte la pian, în sala de festivități a școlii.

Artistul se gândește chiar să publice acele imagini, de dragul amintirilor, fiind convins că urmăritorii săi s-ar bucura să îl vadă într-o astfel de ipostază.

"Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!”, a mărturisit Brenciu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.