Setari Cookie-uri

Jorge, soția sa, Ramona și fiica sa, Ilinca merg la terapie. Ce aspecte ale vieții are nevoie artistul să vindece?

Jorge se duce la terapie pentru a-și rezolva traumele din trecut, iar la fel face și soția sa, Ramona, dar și fiica acesteia, Ilinca. Ce le recomandă mai exact artistul celor care vor să își rezolve anumite conflicte interioare?

Jorge și-a dat seama de anumite aspecte din trecutul său și încearcă, prin mijloace specializate, să își vindece traumele. Artistul a vorbit despre ședințele sale la terapie și despre cum emoțiile sale neînțelese i-au dat de furcă o bună perioadă. Acum, Jorge învață să ăși gestioneze conflictele interioare și le recomandă tuturor să apeleze la ajutor specializat.

Mai mult, Ramona, soția sa, a ales și ea să meargă la ședințele de terapie, iar mai nou, și Ilinca, fiica acesteia. Se pare că lucrurile funcționează bine așa, iar ajutorul terapeutic se dovedește a fi util.

„Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile.

Citește și:

Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta, a declarat artistul pentru viva.ro.

Jorge a mai mărturisit că a conștientizat anumite experiențe din trecut și că vrea să depășească momentele grele pe care le-a trăit. Artistul se concentrează asupra familiei sale și încearcă să își ajute copiii să ajungă la potențialul lor maxim și să fie conștienți de acțiunile lor.

"Sunt foarte concentrat să fac ceea ce îmi place și ceea ce iubesc; sunt atent la familia mea, să ne dezvoltăm, să îmi ajut copiii să își atingă potențialul maxim. Cred că noi toți venim cu un bagaj emoțional în această viață și trebuie să îl consumăm, a mai spus Jorge, în interviul din sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.