Setari Cookie-uri

Dragoș Bucur, gest neobișnuit la prima întâlnire cu Dana Nălbaru: a fost foarte bine!

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de 18 ani. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre gestul pe care l-a făcut la prima întâlnire cu soția lui.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, unul dintre cuplurile de succes din lumea artistică românească, au o poveste de dragoste care durează de aproape două decenii. Cei doi au trei copii împreună și au trecut prin multe situații de viață, dar actorul a dezvăluit recent un amănunt inedit despre prima lor întâlnire, într-un interviu acordat în cadrul podcastului realizat de Jorge.

În timp ce discuta despre viața sa și despre modul în care a făcut față diabetului de care suferă de 23 de ani, Dragoș Bucur a făcut o dezvăluire neașteptată despre prima întâlnire cu Dana Nălbaru, actuala sa soție. Se pare că această întâlnire a fost marcată de o situație care nu este întotdeauna obișnuită într-o relație romantică.

Citește și:

"Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi, cum să fie? După 18 ani, avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!", a dezvăluit actorul.

Mai mult, Dragoș Bucur a vorbit și despre subiectul adopției, dezvăluind că au adoptat o fetiță pe nume Roxana. El a subliniat că motivațiile oamenilor care adoptă un copil pot fi extrem de diverse și că fiecare poveste de adopție este unică.

„Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut în foarte multe documentare sau întâmplări din start… Dar se întâmplă, din păcate, foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul de cazuri mai ales în ultimii ani… iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină… Sunt diverse motivele, de la oameni care nu pot avea copii și într-adevăr eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil, dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta. Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa de-a lungul timpului cu oameni care au înfiat, sunt… pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte, foarte diferite răspunsurile oamenilor. Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta”, a mai explicat Dragoș Bucur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.