Setari Cookie-uri

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre buna ei prietenă, Mădălina Monole. La 12 ani de la moartea ei s-a aflat asta

Maria Dragomiroiu a vorbit despre buna ei prietenă, regretata Mădălina Manole. Artista de muzică populară a spus că fata cu părul de foc îi spunea mereu că va muri de tânără.

Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri cutremurătoare în emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde a fost invitată pentru a răspunde celor 40 de întrebări. Îndrăgita artistă de muzică populară a vorbit și despre regretata sa prietenă, Mădălina Manole, care a ales să plece din această lume, acum 12 ani.

Maria Dragomirou a povestit cum fata cu părul de foc era exigentă cu ea, dar și firea depresivă o caracteriza pe Mădălina Manole. Vedeta de muzică popolară a mărturisit că Mădălina Manole spunea mereu că va muri de tânără, asta pentru că simțea că asupra familiei sale apasă un blestem.

‘’Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea’’, a povestit Maria Dragomiroiu, in emisiunea difuzată pe KanalD.

Citește și:

Mai mult, Maria Dragomiroiu a spus că regretata artistă nu a anunțat-o cu privire la nunta ei, iar nimeni nu a știut cu adevărat prin ce trece cântăreața cu părul de foc. Artista a mărturiit că soțul Mădălinei Manole nu a iubit-o îndeajuns de mult pentru a o ajuta să treacă peste trăirile care au făcut-o să plece mult prea devreme din lumea celor vii.

Maria Dragomiroiu a mai spus că simte că sufletul prietenei ei nu este bine și că se roagă la Dumnezeu pentru iertare.

‘’Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte’’, a mai spus interpreta de muzică populară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.