Setari Cookie-uri

Cine sunt vedetele invidioase pe succesul lui Dorian Popa? Artistul a făcut declarații surprinzătoare despre sumele câștigate

Dorian Popa a făcut declarații surprinzătoare despre vedetele care îl invidiază în secret pentru succesul pe care îl are.

Dorian Popa a fost invitatul lui Cătălin Măruță la rubrica de sosuri picante. Prezentatorul tv l-a pus în dificultate pe Dorian Popa, care a fost nevoit să dea răspunsuri la care nimeni nu se aștepta.

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști din România, iar popularitatea sa se datorează ariilor în care activează. Pentru că este vlogger, cântăreț, actor, om de afaceri și prezentator, succesul lui Dorian Popa a stârnit multă gelozie în rândul celorlalți colegi de breaslă. Artistul a mărturisit, fără ezitare, care sunt vedetele care îl invidiază în viața de zi cu zi.

Artistul a mărturisit că Andreea Antonescu este vedeta care este geloasă pe succesul său, iar în trecut pe listă se afla și Cosmin Seleși.

„Andreea Antonescu, Cosmin Seleși înainte să mă cunoască cu adevărat. Andreea Antonescu încă e”, a dezvăluit cântărețul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Dorian Popa are lunar câștiguri deloc de neglijat, însă și muncește din greu pentru fiecare leu pe care îl primește. Artistul a declarat că suma lunară pe care o încasează ajunge la 40.000 de euro, iar dintre toate, parte de vlogging este preferata sa.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea.
Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10.000-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20.000-25.000 de euro de pe YouTube”, a mai mărturisit Dorian.

La ce fostă iubită s-ar reîntoarce Dorian Popa?

Dorian Popa a mai primit o întrebare menită să îl pună în dificultate. Cătălin Măruță a vrut să știe la care dintre fostele lui iubite celebre, Alexandra Stan sau Ana Baniciu s-ar reîntoarce.

Citește și:

Artistul a ales-o pe Alexandra Stan, pentru că, spune el, relația s-a consumat cu un sărut și nimic mai mult.

„Eu aș spune niciuna. Dar, hai, Alexandra Stan. A fost acum 15 ani, ne-am pupat și noi pe gură”, a declarat Dorian Popa, la ProTv.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.