Setari Cookie-uri

Antena 1 anunță noii jurați de la Chefi la Cuțite. Cine sunt următorii 4 jurați ai show-ului culinar?

Noul sezon Chefi la Cuțite promite a fi unul cu totul unic, după plecarea celor trei chefi Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. De data aceasta, în loc de 3 jurați, vor fi 4 chefi talentați și pasionați de tot ce înseamnă bucătărie.

După plecarea celor trei chefi - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - din juriul emisiunii culinare "Chefi la Cuțite", Antena 1 a dezvăluit oficial noii jurați care vor ocupa locurile în cel mai iubit show culinar din România. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt cei aleși să aducă prospetime și experiență în competiția culinară de prestigiu.

Potrivit comunicatului oficial al Antena 1, cei patru jurați vin cu o vastă experiență în domeniul gastronomic și sunt pregătiți să împărtășească din cunoștințele lor cu concurenții și telespectatorii emisiunii.

. "Cu o pasiune încă din copilărie pentru arta culinară, acești patru experți aduc o perspectivă nouă și o energie contagioasă în juriul emisiunii", se arată în comunicat.

Citește și:

Cine sunt cei patru chefi?

Richard Abou Zaki

Richard Abou Zaki, originar din Piatra Neamț și îndrăgostit de bucătărie încă de la vârsta copilăriei, și-a început cariera ca chef de partie la celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant din Anglia cu 3 stele Michelin. Experiența sa a atins apogeul alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana din Modena, un restaurant cu trei stele Michelin clasat de două ori pe primul loc în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume.

Ștefan Popescu

Ștefan Popescu, cu o intrare mai târzie în lumea bucătăriei, a reușit să devină Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală. Pasiunea l-a condus către patiserie, unde a urmat cursurile Institutului Paul Bocuse din Franța, sub îndrumarea campionului mondial Jérôme Langillier. Cu o experiență diversă, a lucrat în restaurantul Belcanto din Portugalia, sub îndrumarea lui Jose Avilez.

Citește și:

Alexandru Sautner

Alexandru Sautner și-a început aventura în industria Horeca în Germania în 1991, deschizând ulterior mai multe restaurante în țară și fiind pionierul gelateriilor artizanale în București. Cu o carieră de peste 30 de ani, Sautner administrează în prezent 14 locații Gioelia și restaurantul Oliveto, aducând o vastă expertiză în juriul "Chefi la Cuțite".

Orlando Zaharia

Orlando Zaharia, fost bucătar pentru Președinția României și membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, aduce o perspectivă completă asupra industriei culinare. Cu titlul de Bucătarul de Aur al Bucureștiului în 2010 și victoria în prima ediție a competiției "Chef de România" în 2019, Zaharia se declară pregătit să îi îndrume pe cei care își doresc o carieră în această lume pasionantă.

Citește și:

Sursă foto - StockSnap/ Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.