Setari Cookie-uri

Cum a depășit Cristina Șișcanu perioada grea prin care a trecut? Soția lui Mădălin Ionescu a avut depresie

Cristina Șișcanu a vorbit despre momentele grele din viața sa, atunci când s-a confruntat cu depresia.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formrează unul dintre cele mai apreciate cupluri și totul pare că este roz în familia celor doi. Cu toate că au 3 copii frumoși și o carieră profesională de succes, cei doi au avut de trecut și prin momente mai puțin plăcute.

Cristina Șișcanu a mărturisit că s-a confruntat cu stările de depresie și a apelat la un psiholog, care a ajutat-o să se vindece. Mai mult, rugăciunea a ajutat-o enorm și acum poate spune cu mâna pe inimă că a reușit să depășească momentele dificile.

„De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședinte deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele.
Am făcut multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat, asta e foarte important. Succesul vine și cu astfel de stări…”, mărturisea în acea vreme Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dragoste la prima vedere

Cristina Șișcanu s-a îndrăgostit Mădălin Ionescu de când ea era reporter, iar el prezenta emisiunea Acces Direct. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar din iubirea lor a apărut Petra, mezina familiei.

„Pe Mădălin l-am cunoscut la «Acces direct». Eu eram reporter special și PR-ul emisiunii. M-a fascinat din prima clipă, dar nu am îndrăznit să mă gândesc altfel la el, decât ca la un admirabil profesionist. Avea o uluitoare capacitate de muncă și o creativitate ieșită din comun. Mi-am reprimat orice atracție față de el până în clipa în care, după un an și ceva, el mi-a mărturisit ce simte față de mine. A fost un șoc. Rămăsese singur cu fata lui, Ștefania. Toată redacția știa prin ce trece.

Citește și:

Ne anunțase pe toți cu luni bune înainte, dar tot nu am îndrăznit să sper la mai mult. Relația cu el a fost o explozie, o descătușare din prima clipă. Prima piesă pe care mi-a dedicat-o a fost «To the moon and back», a celor de la Savage Garden și, credeți-mă, așa a fost!”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.