Setari Cookie-uri

Suma fabuloasă pe care Taylor Swift a oferit-o șoferilor ei: bani care schimbă vieți...

Aflată în plin turneu mondial, Taylor Swift a avut grijă să își răsplătească șoferii cu sume fabuloase de bani.

Turneul "Eras" al lui Taylor Swift a început pe 17 martie 2023 și s-a dovedit a fi un succes extraordinar, atrăgând atenția presei internaționale. În apropierea încheierii concertelor din Statele Unite ale Americii, Taylor Swift și-a răsplătit generos angajații și membrii echipei sale cu un bonus special.

Printre cei care au primit un bonus inedit se numără șoferii care asigurau transportul pentru turneu. Fiecare șofer a primit un cec în valoare de 100.000 de dolari, o sumă care a depășit cu mult bonusul standard așteptat în astfel de situații. Michael Scherkenbach, fondator și director executiv al companiei de camionagii Shomotion din Denver, Colorado, a dezvăluit că echipa de șoferi număra 50 de membri, dar a refuzat să ofere detalii exacte cu privire la numărul de beneficiari.

Citește și:

„Acești bărbați și femei, trăiesc pe drumuri. Dorm în timpul zilei și lucrează toată noaptea. Este o sarcină epuizantă. Își părăsesc familiile, copiii mici timp de săptămâni întregi. Pentru turneul lui Taylor, au fost plecați de acasă timp de 24 de săptămâni. Să primești 100.000 de dolari înseamnă un avans pentru o casă sau taxele de școlarizare la facultate pentru un copil. Uite, cu un salariu corect nu reușești să îți cumperi o casă. Dar acest bonus îți oferă această posibilitate”., a declarat Scherkenbach, potrivit CNN.

Întâlnirea în care Taylor Swift și-a răsplătit angajații a fost cu totul neașteptată pentru șoferi. Tatăl artistei, Scott Swift, a participat la eveniment și a comunicat că Taylor dorește să ofere tuturor bonusuri speciale. Fiecare șofer a primit un plic personalizat cu monograma lui Taylor și un cec în valoare de 100.000 de dolari. Inițial, șoferii au fost atât de surprinși de gestul generos, încât unii dintre ei nu au crezut că suma este reală și au considerat că este o glumă.

Citește și:

Pe lângă șoferi, și alți membri ai echipei de turneu, cum ar fi cei de la catering, video, audio și lumini, au primit bonusuri speciale în semn de apreciere pentru contribuția lor la succesul turneului "Eras".

Turneul "Eras" al lui Taylor Swift va continua și în alte țări precum Regatul Unit, Europa, Mexic, Brazilia, Argentina, până în august 2024.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.