Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu, de urgență pe masa de operație! Medicii din Turcia i-au schimbat stentul la inimă

Cătălin Botezatu a ajuns încă o dată pe masa de operație, pentru o problemă la nivelul inimii. În urma unor controale amănunțite, medicii din Turcia au fost nevoiți să îi schimbe stentul deignerului.

Cătălin Botezatu se confruntă din nou cu probleme serioase de sănătate. Creatorul de modă a plecat în Turcia, acolo unde o echipă medicală foarte bine pregătită l-a supus pe Botezatu la mai multe investigații.

Acum 4 ani, Cătălin Botezatu a fost diagnoticat cu cancer de colon și, din fericire, s-a vindecat cu ajutorul tratamentelor din Istanbul. Acum, Botezatu are de depășit un alt impas, de data aceasta la nivelul inimii. Lui i-a fost sugerat de urgență schimbarea stenului de la inimă, iar designerul s-a lăsat pe mâna medicilor turci.

"Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit', a spus Cătălin Botezatu pentru Playtech.

Citește și:

Intervenția de schimbare a stentului a decurs foarte bine, iar acum Botezatu este monitorizat de 15-20 de medici. În orice caz, creatorul de modă are încredere că este pe mâini bune și nu are nicio grijă cu privire la starea sa de sănătate.

Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, îngerul meu păzitor. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse', a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.