Setari Cookie-uri

Pavel Bartoș, la un pas de tragedie! Ce a putut actorul să pățească, chiar în timpul filmărilor?

Pavel Bartoș a povestit prin ce peripeții a trecut, în momentul în care filma pentru producția gândită chiar de el, "Ramon."

Pavel Bartoș a trecut prin adevărate peripeții în timpul fimărilor pentru "Ramon". Actorul este protagonistului filmului gândit chiar de el, astfel că a știut cum să se pună în situații inedite, astfel încât producția să iasă așa cum și-a imaginat.

Pentru creionarea întregii povești au contribuit și Angel Damian și Lia Bugnar, iar rezultatul final poate fi văzut începând de astăzi în cinematografele din țară.

Pentru că la fimări nu a fost întotdeauna lapte și miere, Pavel Bartoș a povestit cum s-a supus unui pericol uriaș, în timp ce traversa o intersecție aglomerată din Capitală.

„Noi am filmat în 21 de zile. Noi, în mod normal, trebuia să filmăm în 30-40 de zile. Noi am filmat în aeroport, într-o podgorie, am mutat camp-ul ăla, format din 20 și ceva de mașini, în fiecare zi. Am zis că așa e filmul. Nu pot să mă duc într-o singură cameră și să filmez. E și de dragoste, e și de acțiune, e și de comedie.

Citește și:

Am avut o filmare într-o intersecție, la Timpuri Noi. Trebuia să traversez toată intersecția. Încercam să simulăm prima lui întâlnire cu Bucureștiul, cu traficul nebun. Toți oamenii mă vedeau costumat cu geamantantul și mă vedeau unii: Mă, dobitocule! Mă, domnule Bartoș! Alo, aveți trei fete acasă, ar trebui să aveți grijă. Ce a fost în capul meu și al lui Jesus? Dumnezeu știe”, a povestit Pavel Bartoș în podcastul „La mijloc”, pe YouTube.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.