Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, la un pas de o adevărată tragedie! Vedeta putea să își piardă viața într-o secundă

Viviana Sposub și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul tragic în care era să își piardă viața.

Viviana Sposub este mereu cu zâmbetul pe buze, iar energia sa debordantă îi face pe internauți să creadă că viața vedetei este toată roz. Recent, iubita lui George Burcea a mărturisit că era să își piardă viața, în urmă cu câțiva ani, atunci când se afla la munte cu prietenii săi.

Viviana era pe un ATV și se distra cu amicii săi, atunci când, într-un moment nefast, s-a produs un accident. Vedeta era cât pe ce să își piară viața, însă, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Fosta prezentatoare tv a învățat lecții prețioase din acea întâmplare.

„Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă. Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a spus Viviana, pentru spectacola.ro.

Citește și:

Viviana și visul de a deveni cântăreață

Viviana Sposub vine din Botoșani, acolo unde s-a făcut cunoscută datorită talentului artistic. Vedeta a participat la numeroase concursuri muzicale în orașul ei natal, însă, o dată cu mutarea în Capitală, ea a renunțat la acest vis.

Iubita lui Burcea a mărturisit că lipsa suportului financiar din partea părinților au făcut-o să nu meargă pe calea muzicii, așa cum ea și-ar fi dorit.

”Îmi place să cânt, dar este și o provocare pentru mine, având în vedere că nu prea am cântat, în afară de emisiunea ”Bravo, ai stil!”. Am făcut muzică atunci când locuiam la Botoșani, am făcut liceul de artă, și evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe concursuri și apoi eram văzută și chemată la București, la televiziune...Era un efort destul de mare, mai ales pentru părinți, și mă refer la efort financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu mulți bani și atunci toate resursele se duceau către visul meu”, a spus Viviana, în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.