Setari Cookie-uri

Prințul Harry va participa fără Meghan Markle la încoronarea Regelui. Decizia luată de Casa Regală Britanică!

Prințul Harry va fi prezent pe data de 6 mai la Londra, acolo unde are loc încoronarea Regelui Charles. El nu va fi însoțit de soția sa, Meghan Markle, care va rămâne în California, alături de cei doi copii ai lor.

Ducii de Sussex au luat o decizie cu privire la invitația Casei Regale Britanice de a participa la încoronarea Regelui Charles. Pe data de 6 mai, cei doi sunt așteptați la Londra, acolo unde tatăl Prințului Harry va participa la ceremonia de încoronare. Se pare că Prințul Harry va participa la eveniment fără soția sa, Meghan, care va rămâne în California.

Presa internațională scrie despre resentimentele pe care familia Ducilor de Sussex și Familia Regală Britanică le au în continuare. Există, astfel, multă tensiune la mijloc, iar situația prezentă necesită o abordare delicată și diplomată de ambele părți.

În urmă cu câteva săptămâni, Palatul Buckingham a anunțat prezența Prințul Harry la ceremonia de încoronare. Totuși, aceleași surse au menționat faptul că Meghan Markle nu va participa la eveniment, ci va rămâne în California, alături de cei doi copii pe care îi au împreună, Archie și Lilibet.

Citește și:

O posibilă împăcare între Prințul Harry și tatăl său nu este încă posibilă, iar un apropiat al cuplului regal a vorbit despre relația dintre cei doi.

”Deja totul devine personal pentru Ducii de Sussex. Poate nu au obținut ceea ce și-au dorit, dar la final de zi, harry va fi acolo să-și susțină tatăl.”, au fost declarațiile făcute de o sursă apropiată a celor doi, potrivit catine.ro.

Relația dintre Regele Charles și fiul său a fost umbrită și de lansarea cărții autobiografice al lui Harry. Potrivit apropiaților Casei Regale Britanice, Regele Charles s-a arătat dezamăgit de mărturisirile făcute de fiul său, dar și de felul în care presa a aplanat și manipulat subiectul.

Sursă foto: Chrisdorney // Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.