Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Zanni nu mai vorbește cu Alex Velea: Eu fiind mic și prost, chiar am crezut...

Deși era copilul lui de suflet, Alex Velea nu mai vorbește cu Zanni. Cei doi au încheiat orice colaborare, iar Zanni a mărturisit ce l-a deranjat atât de tare la iubitul Antoniei.

Zanni și Alex Velea erau prieteni buni, iar iubitul Antoniei spunea despre câștigătorul Survivor că este copilul său de suflet. Timpul a trecut și, ca în cazul lui Mario Fresh și Lino Golden, Zanni s-a îndepărtat de iubitul Antoniei și nu mai vrea să audă de el.

Zanni a mărturisit faptul că nu mai colaborează pe plan profesional cu Alex Velea și nici nu mai sunt prieteni. Chiar dacă artistul l-a mai căutat, Zanni nu vrea să facă niciodată un prim pas spre împăcare.

„Nu mai vorbesc cu Alex de ceva timp, nu mai colaborăm, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă, dar în continuare suntem bine, am lăsat loc de bună ziua și eu, și el, am avut o relație destul de bună, cu certuri, ca toată lumea, dar nimic grav, și nu mai colaborăm doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă, nu pentru că nu ne-am înțeles la ceva.”, a povestit Zanni, pentru cancan.ro.

Citește și:

Chiar dacă cei doi au fost o dată extrem de apropiați, acum Zanni și Alex Velea nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

„Nu mai vorbesc cu Alex de ceva timp, nu mai colaborăm, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă, dar în continuare suntem bine, am lăsat loc de bună ziua și eu, și el, am avut o relație destul de bună, cu certuri, ca toată lumea, dar nimic grav, și nu mai colaborăm doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă, nu pentru că nu ne-am înțeles la ceva.

Nu ne mai sunăm pentru că eu nu sun pe nimeni. El știe, nu mă interesează ce face nimeni. Că mi-a mai zis Alex la început: «Băi, nu întrebi și tu omul de sănătate?» Că el mă mai întreba, eu niciodată. «Păi știu ce faci. Ești acasă, ești bine, ai o familie, ai o carieră. Eu mai am de mâncat. Tu poți să mă întrebi pe mine ce fac. Că poate m-am împiedicat, poate mi-am rupt un dinte în fuga asta spre a reuși. Dar tu ce să ai?». Așa le zic tuturor. Ești bine, vere. Ce să te întreb pe tine? Dacă erai bolnav, dacă erai un om neajutorat, te mai întrebam. «Bă, ești bine?» Dar oamenii care o duc bine au ce mânca mai mult decât trebuie, nu merită întrebarea «Ce zici?». Întrebările «Ce zici?» sau «Ce faci?» sunt doar dacă ai un interes cu ei. Și eu n-am niciun interes cu nimeni.”, a mai explicat Zanni.

Citește și:

Câștigătorul Survivor nu a vrut să divulge dacă Alex Velea a avut acces sau nu la banii lui, în urma contractului pe care l-au făcut. Zanni a declarat că acest lucru l-a deranjat enorm, chiar dacă în primă fază a crezut ideea care a stat la baza semnării unui contract între el și Alex Velea.

"Asta m-a deranjat, cumva. Că eu fiind mic și prost, chiar am crezut în ideea de iubire, familie. Și când am văzut că trebuie să semnăm și să respectăm un contract, am zis că n-ai cum să iubești și să ai familie, să iei un copil de suflet, dar să aibă și contract. Și la un moment dat îi zici «Contractul!». Păi e ori asta, ori asta. Nu există să faci familie și contract. I-am zis mereu că nu există așa ceva. Și de asta n-am mai crezut nici în asta, nici în asta (n.r. – nici în iubire, nici în contract), le-am eliminat pe amândouă și am vrut să rămân singur, cum oricum voiam să fiu, dar cumva am vrut să cred în povestea asta, în ideea asta, dar n-a fost să fie. Că e ori business, ori e iubire. N-are cum să fie amândouă niciodată.”, a mai specificat Zanni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.