Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, dulce răzbunare față de fosta soție: E absolut fantastică...

După ce a fost trădat de fosta soție și cel mai bun prieten, Cătălin Bordea a decis că este momentul să nu mai rămână indiferent la acțiunile fostei sale soții! Actorul s-a răzbunat pe Livia și nu mai vrea să audă nimic de ea.

Cătălin Bordea și Livia, fosta lui parteneră de viață, au decis să pună capăt relației după o poveste de iubire ce a durat 10 ani. Zvonurile despre problemele lor în cuplu au început să circule după ce Cătălin Bordea s-a întors din America Express, unde a câștigat premiul cel mare, alături de Nelu Cortea. Deși speculațiile despre divorț erau în aer, cei doi au evitat să vorbească despre problemele lor de cuplu până când au semnat actele de divorț.

Divorțul a fost o experiență dureroasă pentru Cătălin Bordea, care a iubit-oenorm pe Livia și a făcut tot posibilul să o facă fericită. Cu toate acestea, gesturile de trădare au complicat și mai mult situația.

Comediantul i-a cumpărat fostei sale soții o mașină de lux, după întoarcerea din competiția de la Antrena 1. Cu toate acestea, el a decis să o ia înapoi după ce a văzut imagini în presă cu Livia sărutându-se cu cel mai bun prieten al său, cântărețul Spike. Această trădare l-a făcut pe Cătălin Bordea să simtă că nu mai poate avea încredere în oameni și să își canalizeze atenția asupra carierei sale pentru a trece peste problemele sentimentale.

Citește și:

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cătălin Bordea a reacționat și pe rețelele de socializare, menționând că avea bănuieli cu privire la ce se întâmplă, dar și subliniind că oamenii cu valori comune ajung împreună. Cu toate acestea, el a evitat să facă declarații prea detaliate despre despărțirea de cea care o credea sufletul său pereche.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.