Setari Cookie-uri

Nelu Cortea, gest impresionant pentru bunul său prieten, Cătălin Bordea: Din respect față de familia lui Cătălin...

Cătălin Bordea trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, iar prietenii adevărați îi sunt sprijin necondiționat. Ce a făcut bunul său prieten, Nelu Cortea, în semn de solidaritate ?

Cătălin Bordea, cunoscutul jurat de la iUmor, trece printr-o perioadă dificilă după pierderea mamei sale, Mihaela Bordea, în vârstă de 55 de ani, în urma unei lupte grele cu cancerul. Această veste tragică a venit după ce Bordea a trecut deja prin momente dificile în viața personală, după ce fosta lui soție a început o relație cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Mihaela Bordea, mama comediantului, a fost diagnosticată cu cancer în anul 2017. Împreună cu fiul său, ea a luptat cu optimism și curaj împotriva acestei boli nemiloase. Cătălin Bordea, într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, a subliniat modul în care mama sa a păstrat zâmbetul pe buze și optimismul chiar și în cele mai dificile momente ale tratamentului, inspirându-l și dându-i puterea să meargă mai departe.

Citește și:

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare în urmă cu mai mulți ani.

Citește și:

În semn de solidaritate și respect față de suferința lui Cătălin Bordea, colegul său și prietenul apropiat, Nelu Cortea, a luat o decizie impresionantă. Cortea a anunțat public că va amâna proiectul lor comun, TurVlog-ul, pentru săptămâna viitoare, pentru a permite lui Bordea să treacă prin perioada de doliu și să se recupereze emoțional.

”Amânăm postare ”TurVlog-ului” pentur săptămâna viitoare, din respect față de familia lui Cătălin”, a scris Nelu Cortea pe Instagram.

Legătura dintre Cătălin Bordea și Nelu Cortea nu este doar una profesională, ci și una personală, consolidată în timpul lor petrecut împreună pe scena iUmor și mai ales după ce au câștigat America Express, sezonul 5. Cei doi au dezvoltat o prietenie puternică și o colaborare fructuoasă în domeniul umorului și divertismentului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.