Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, partener de afaceri cu fiica lui, Irina. Ce planuri de business are fostul soț al Monicăi Gabor ?

Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri și nu oricum, ci chiar cu fiica sa, Irinuca. Ce idee de afacere are fostul soț al Monicăi Gabor?

Irinel Columbeanu are planuri mari de afaceri, iar de această dată s-a gândit să o implice și pe fiica sa, Irinuca, Fostul soț al Monicăi Gabor a fost impresionat de cât de mult s-a schimbat fiica sa în America și și-a arătat sentimentele de mândrie pe care le are pentru Irinuca.

Sfătuit de câțiva prieteni, Irinel Columbeanu vrea să se implice într-o afacere cu un restaurant vegan. El vrea să o implice și pe fiica sa în acest proiect, mai ales că Irinuca este o vegană convinsă, de câțiva ani buni.

„Prietenul meu va deschide un restaurant vegan și la București, unde mă voi implica, posibil și eu și Irina care e demult vegană convinsă”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu, îndrăgostit din nou

După ce s-a întors din America, Irinel a plecat în Malaga, la invitația unui bun prieten. Acolo el a cunoscut-o pe Andreia, de care s-a îndrăgostit pe loc. Omul de afaceri s-a despărțit de Ani, pe care o cunoscuse în Delta Dunării, iar acum speră la un viitor cu femeia care l-a condus până la avion.

Citește și:

„Am acceptat invitația unui prieten cu care trebuia să petrec și sărbătorile de iarnă. Dar la acea vreme nu am mai putut ajunge. A fost foarte bine. Malaga/Marbella e o zonă superbă. M-am întâlnit acolo cu un alt prieten din copilărie, Nelu Giumba. Am fost la restaurantul lui vegan din zonă.[...] „Andreia este o fată extrem de frumușică și veselă. E asistenta lui Ali Benkirane, un alt prieten vechi la care m-am dus la Malaga. Ea m-a condus și la avion ca să mă îmbarc pentru cursa de la Malaga la Otopeni. O plac tare mult, e o femeie exceptională”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.