Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, ajutat de Nelu Cortea să treacă peste divorțul de Livia: A fost nou și pentru mine

Cătălin Bordea a fost ajutat de Nelu Cortea să treacă peste divorțul de Livia. Prietenul lui i-a fost alături la orice pas, iar recent a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața comediantului.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au o relație de prietenie care durează de ani buni. Aceștia au avut parte de multe momente frumoase și amuzante împreună, și-au făcut amintiri pe care nu le vor uita niciodată, dar mai presus de toate s-au sprijinit în unele dintre cele mai grele momente din viața lor.

Cei doi au fost împreună și la America Express, fiind declarații la finalul câștigători, acolo reușind să descopere și mai multe lucruri despre ei și să lege o prietenie și mai strânsă.

Cătălin Bordea a trecut prin multe în ultimul an, iar unul dintre cele mai grele momente a fost separarea de Livia, despre care nu a vrut să creadă că l-a înșelat cu Spike, nici măcar în clipa în care a avut imaginile în față. Acesta a suferit enorm, a avut nevoie de o perioadă de recuperare și nici acum nu consideră că este complet vindecat, astfel încât să își poată reface viața. Crede că mai este o cale lungă până acolo și nu vrea să se grăbească în ceea ce privește găsirea

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro,

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.