Setari Cookie-uri

Gina a devenit șoferul de zi cu zi al lui Smiley! Cum a reușit artistul să rămână fără carnet?

Smiley a rămas fără permis de conducere în Tulcea, iar de atunci Gina îl însoțește în fiecare zi în deplasările sale. Cum se descurcă artistul fără mașină?

La finalul lunii septembrie, Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a avut parte de o experiență neplăcută în Tulcea, după ce a fost oprit de poliție și a rămas fără permis de conducere. Incidentul a avut loc din cauza vitezei cu care circula. Acum, la o lună distanță de la acest eveniment, Smiley a decis să le ofere fanilor săi informații privind momentul în care își va recupera carnetului de conducere.

De când i s-a suspendat permisul, partenera sa, Gina Pistol, a devenit șoferul său atunci când are nevoie să se deplaseze. Smiley t pentru firea sa deschisă și sinceă față de fanii săi, ținându-i la curent cu fiecare aspect al vieții sale. Astfel, la o lună de la suspendarea permisului, artistul a făcut o declarație pe social media, explicând când își va recupera dreptul de a conduce.

Citește și:

"Am rămas fără permis acum mai bine de o lună. Mai am încă două luni în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine, iar Gina a fost șoferul meu. Gina e șoferul meu dimineața," a spus Smiley într-o postare pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Gina Pistol a ales să răspundă cu umor la situație, arătându-și bucuria pentru faptul că Smiley nu are permis.

"Sunt foarte fericită că nu ai permis," a spus Gina cu un zâmbet pe buze.

Smiley a continuat să povestească despre experiența sa de a se deplasa fără permis, menționând că recurge la diferite mijloace de transport, cum ar fi taxiul, autobuzul sau metroul, pentru a ajunge la destinație. Cu un strop de umor, artistul a întrebat-o pe Gina Pistol dacă îl "trece pe caiet."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.