Setari Cookie-uri

Ramona Olaru, nevoită să apeleze la un psiholog, după dezamăgirile suferite în dragoste

Ramona Olaru și-a deschis sufletul și a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog, după toate dezamăgirile suferite în dragoste.

Ramona Olaru este mereu cu âmbetul pe bue și plină de energie atunci când apare pe micile ecrane. Cu toate acestea, în spatele bunei dispoziții pe care o emană, vedeta a trecut printr-o serie de relații amoroase eșuate, care i-au adus multă suferință.

Într-un interviu recent, Ramona Olaru a vorbit deschis despre experiențele din trecut și despre cum a reușit să depășească momentele dificile. Ea nu se consideră o persoană ghinionistă în dragoste, ci privește fiecare experiență ca pe o călătorie de învățare și creștere personală. Deși a fost înșelată în trecut, Ramona a avut curajul să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a înțelege și gestiona mai bine emoțiile sale.

„Nu sunt ghinionistă, încă o dată! Sunt chiar norocoasă, am o călătorie de făcut, de plătit probabil ceva și de învățat altceva. E chiar noroc tot ce se întâmplă. Mă pregătesc pentru ce e mai bun! (…) Da, am fost înșelată. Când mi-a fost clar acest lucru, am plecat. Și da, am ajuns și la psiholog, unde încă merg, și le mulțumesc pentru asta lor! M-au ajutat enorm”, a spus Ramona, potrivit viva.ro.

Citește și:

Unul dintre aspectele care au deranjat foștii parteneri ai Ramonei a fost poziția ei puternică și realizările pe care le-a obținut. În loc să fie deranjată de critici și dezamăgiri, ea a găsit în aceste provocări o sursă de motivație și încredere în sine.

„Da, toți au fost, la un moment dat, deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a spus asistenta de la Antena 1 pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.